MALO JE PRETJERALA

Christina Aguilera ostavila obožavatelje bez riječi: Neprepoznatljiva u prilično odvažnom izdanju

06.11.2019 u 14:56

Bionic
Reading

Ono sa čime se američka pjevačica doista ima ponositi njezine su nevjerojatne glasovne mogućnosti, stoga su mnogi, koji su u Dublinu prisustvovali njezinom koncertu, u sklopu najnovije turneje 'The X Tour', ostali bez riječi jer se zbog njezine hrabre kombinacije nisu mogli uživiti u njezine hitove

Povodom svog osmog studijskog albuma pod nazivom 'Liberation', Christina Aguilera svoje je obožavatelje odlučila počastiti još jednom turnejom. Riječ je o 'The X Tour', a posljednji nastup imala je u Dublinu pred najvjernijim irskim obožavateljima.

  • +4
Christina Aguilera Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Iako poznata po nevjerojatnim vokalnim sposobnostima, 38-godišnja Christina Aguilera svoj je glas ovoga puta stavila u drugi plan ponajviše zbog hrabre modne kombinacije u kojoj je samouvjereno skakala po pozornici.

Riječ je o metalik bodiju, koji je proziran na desnoj strani te gotovo otkriva grudi, a uz koji je odjenula čizme na vezanje do iznad koljena. Cijela kombinacija bila je poprilično nespretna, zbog čega se još uvijek priča upravo o njezinu izgledu, a ne o hitovima i njezinom nevjerojatnom glasu.