ljubav cvate

Courteney Cox na setu legendarnih Prijatelja emotivnom porukom zaželjela rođendan partneru: 'Moj najbolji prijatelj i ljubav'

25.07.2021 u 17:27

Bionic
Reading

Courtney Cox, glumica koja je u kultnoj seriji utjelovila Monicu, na Instagramu je emotivnom porukom obilježila rođendan svog životnog partnera Johnnyja McDaida, pjevača popularnog benda Snow Patrol

Courteney Cox i Johnny McDaid proslavili su pjevačev 45. rođendan zajedno, prvi put nakon početka koronapandemije. Par je spletom okolnosti devet mjeseci prošle godine proveo razdvojen jer je McDaid 'zaglavio' u Europi za vrijeme proglašenja pandemije koronavirusa.

Pedesetsedmogodišnja zvijezda serije Prijatelji poželjela je suprugu sretan 45. rođendan njihovom preslatkom fotografijom i to upravo na setu legendarne serije. 'Sretan rođendan mom najboljem prijatelju i ljubavi. On je nevjerojatno drag, izuzetno strpljiv, znatiželjan, brižan, a da ne govorim koliko je talentiran i drag partner. Volim te JMD', zaključila je Cox.

Courtney i McDaid upoznali su se još 2013. godine i to svega nekoliko mjeseci nakon što se ona rastala od dugogodišnjeg supruga Davida Arquettea s kojim dijeli kćer Coco.

Nakon samo godinu dana veze, par je objavio zaruke, no u prosincu 2015. su prekinuli. Nekoliko mjeseci proveli su razdvojeno da bi u proljeće 2016. ponovno obnovili svoju romansu.

U listopadu 2018. godine, Cox je izjavila kako se osjeća kao da su ona i pjevač benda Snow Patrol već uplovili u bračnu luku, te da je u svom srcu udana žena. Na pitanje novinara jesu li vjenčani, McDaid je svojedobno izjavio kako vjenčanje imaju svako jutro kada se pogledaju.

  • +35
'Prijatelji: Ponovno zajedno' Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia