pohvalila se na instagramu

Danijela Dvornik odlučila se na kratku frizuru: Njezin nov, osvježen izgled oduševio je obožavatelje

06.08.2022 u 19:42

Bionic
Reading

Sa svojim pratiteljima na Instagramu Danijela Dvornik gotovo svakodnevno dijeli dogodovštine i zanimljive detalje iz privatnog života, a ovog puta je otkrila novi, osvježen izgled i oduševila svoje brojne prijatelje i pratitelje na popularnoj društvenoj mreži

Odjevena u crnu midi haljinu bez rukava i natikače sa zlatnim ukrasom te velikim osmijehom Danijela je pokazala koliko uživa u čarima ljeta i toplim noćima. No, njezinim pratiteljima nije trebalo dugo da primijete malu, ali značajnu promjenu u Danijelinom izgledu. Prepoznatljivo plavu kosu koju je već dulje vremena nosila u duljini do brade je skratila i tako postigla znatno svježiji i mladolikiji izgled.

Nije trebalo dugo da joj fanovi udijele komplimente. 'Odličan friz', 'Predobro', 'Lijepo', 'Divna frizura', ' Lijepo. Izgledate puno mlađe s novom frizurom,' 'Nova frizura je prekrasna', pisali su joj pratitelji, a Danijela im je ubrzo i odgovorila. 'Hvala vam svima na komplimentima , i ja sam zadovoljna i sto sam predahnula od četke , fena i pegle,' napisala je duhovito i na kraju dodala emotikon koji plače od smijeha.

Inače, Danijela se prije dvije godine preselila na otok Brač, u Sutivan, gdje je kupila maslinik i preuredila nekadašnju obiteljsku vikendicu, smještenu u ulici koja nosi naziv po njenom pokojnom suprugu. U posjet joj nerijetko dođu unučice Balie Dee i Lumi Wren, a Danijela uživa u posve novom životnom ritmu i stilu koji uključuje vježbanje i zdraviji način života.

Danijela Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Bozidar Vukicevic / CROPIX