TRENINZI SU SE ISPLATILI

Danijela Dvornik uskočila u seksi izdanje pa poručila: 'Kad se noge definiraju, onda možete nositi minjak i s 55'

11.05.2022 u 22:27

Bionic
Reading

Već godinama živi zaista uredno, pazi na prehranu, redovito vježba, boravi u prirodi, a godi joj i stanovanje na otoku. Danijela Dvornik ne krije da se sve to isplatilo te da se rezultati vide na njezinoj figuri

Prvo se prikladnom fotografijom na biciklu u prirodi u sportskoj odjeći pohvalila kako i dalje nije odustala od vrlo aktivnog načina života te da ne zanemaruju tjelovježbu, a onda je Danijela Dvornik odlučila pokazati kako izgledaju rezultati takvih napora.

Poznata Dalmatinka, koja je nedavno iz Zagreba ponovno doselila na Brač, svaki slobodan trenutak provodi u nekoj aktivnosti. Ako nije u šetnji ili planinari, onda vozi bicikl, uređuje nešto oko vrta, maslinika ili pak popravlja na kući. No, ono čime je udovica Dine Dvornika uspjela zadiviti mnoštvo su nove fotografije u pripijenoj crnoj haljini uz koje je objavila prikladan opis.

Poručila je: 'Kad se noge definiraju, onda možete nositi minjak i s 55'. Na fotografijama se vidi da poznata plavuša pozira pred kućnim ogledalom u vrlo seksi haljini pencil kroja te visokim salonkama, a njezina figura zaista je za svaku pohvalu.

'Jedna od stvari koja me raduje ,a raduje me mnogo stvari, je trening. Bit ću dosadna kao i uvijek i nikad neću prestati govoriti koliko mi to znači i koliko mi to unapređuje život. Želim vas poticati da mijenjate svoj život na bolje jer fizička aktivnost daje jednu drugu osobinu životu. Moj proces mijenjanja života započeo je upravo mijenjanjem sebe. Kompletni “mindset” se pročistio i dobila sam sliku onoga sto želim i kako vidim svoj život. Čitajte , inspiriraj te se, radite na sebi svakodnevno i krenite polako ali ustrajno . Družite se s prirodom, ona daje mnoge odgovore’, nedavno je kazala Dvornik.