same pohvale

Davor Gobac o Baby Lasagni: 'Mali je stvarno rasturio'

17.05.2024 u 15:36

Bionic
Reading

Kultni bend Psihomodo pop ovog proljeća je krenuo na turneju 'Vjerujem u čuda'. Otkrio je što mu je tijekom karijere bačeno na pozornicu, priznao je da je ove godine po prvi put gledao Eurosong, a pohvalio je i našeg ovogodišnjeg predstavnika

Aktualnom turnejom bend obilježava 40 godina karijere, a i Davor Gobac nedavno je proslavio svoj šezdeseti rođendan.

'Isti rođendan proslavio bi ove godine i Dino Dvornik, na taj bi party sigurno išao. S njim sam proveo puno nezaboravnog vremena. Fali Dino na cijeloj sceni, nemaš više takvog izvođača. Ima nekih koji su, recimo, na tom tragu, ali nitko nije tako dobar kao on i to se definitivno primijeti', rekao je Gobac na gostovanju na Radio Dalmaciji.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

U svom dugogodišnjem stažu na pozornici doživio je mnogo toga, ispričao je Gobac voditeljskom dvojcu Ines Nosić i Gordanu Vasilju. 'Bacali su svašta, između ostalog tu su gaćice, grudnjaci, ključevi od auta, komadi pipe iz wc-a, u raznim fazama je letilo sve. Ali s vremenom se smanjilo to, odavno nešto nije doletjelo', priznaje.

SVESTRANI ROCKER

Davor Gobac u Samoboru otvorio izložbu slika 'Volim crtane filmove'

Pogledaj galeriju

Dotaklnuli su se i Baby Lasagne. 'Gledao sam Eurosong i to prvi put. Pa dobro, Baby Lasagna je napravio posao. Moć PR-a je nevjerojatna. Mali ima već tri rasprodane Šalate, nastup je stvarno rasturio, ono za svaku pohvalu', zaključio je Gobac. Nakon Splita u kojem nastupa na Gripama 25. svibnja, turneja 'Vjerujem u čuda' se nastavlja, a veliko finale pred bendom je u zagrebačkoj Areni ove jeseni.

PROMOCIJA ALBUMA

[FOTO] Psihomodo pop rasturili zagrebačku Tvornicu i održali koncert za pamćenje

Pogledaj galeriju