NOVI STARI SMJER

Disney za svoj novi servis priprema 'Redovnice nastupaju 3'

08.12.2018 u 14:43

Bionic
Reading

Sjećate li se komedije 'Redovnice nastupaju' i njenog nastavka? Disney priprema 'Redovnice nastupaju 3' za svoj novi medijski servis

Dobar dio filmova i serija kojih se s nostalgijom sjećamo trenutno su u vlasništvu Disneyja koji krajem sljedeće godine namjerava lansirati novi streaming servis s raznim sadržajima. Jedna od franšiza čiji je novi nastavak najavljen je i 'Redovnice nastupaju'.

Novi nastavak bit će ekskluzivno na Disney+ servisu. Za scenarij će se pobrinuti izvršna Regina Hicks i Karin Gist, a Whoopi Goldberg mogla bi se pojaviti, no 63-godišnja glumica ne vjeruje da će imati veću od usputne uloge. Disney je vlasnik i ABC-a na kojem Whoopi Goldberg trenutno vodi jutarnju emisiju 'The View'.

'To zapravo neće biti 'Redovnice nastupaju 3', već novo izdanje te ideje. Pretpostavljam kako ću samo prošetati kroz neku scenu i na taj će način moći reći da sam bila dio tog filma', komentirala je Whoopi Goldberg.

Iako zvuči kritično, Whoopi Goldberg već je prije rekla kako je vrijeme da netko drugi glumi Deloris Van Cartier, dok je sama željela taj film režirati.

Originalni film bio je u kinima 1992., a nastavak je snimljen već sljedeće godine. Prvi film bio je iznimno uspješan, dok drugi nije zaradio dovoljno da bi garantirao uspjeh novih nastavaka.

Među drugim najavljenim sadržajima je i serija koja će se temeljiti na filmu 'High Fidelity' iz 2000., te nova adaptacija animiranog filma 'Dama i skitnica'.