VEZA JE ČINI SE OZBILJNA

Dua Lipa odlučila se za novi korak u vezi i nakon samo dva mjeseca započela zajednički život s dečkom

03.09.2019 u 23:10

Bionic
Reading

Da je u vezi s bratom slavnih manekenki Gigi i Belle Hadid, Anwarom Hadidom, najpoznatija pjevačica s Kosova, Dua Lipa, potvrdila je pojavivši se s njim u srpnju na British Summer Timeu, gdje nisu krili zaljubljenost, a ni dva mjeseca kasnije počeli su i živjeti zajedno

24-godišnja pjevačica Dua Lipa i njezin četiri godine mlađi dečko, maneken Anwar Hadid odlučili su na novi korak u svojoj vezi i to samo dva mjeseca otkako su zajedno. Par je iznenadio i svoje najbliže odlukom da započnu zajednički život i to navodno u iznajmljenom stanu u New Yorku, a sve kako bi, zbog zgusnutog rasporeda, mogli čim više vremena provesti zajedno.

Popularna pjevačica navodno je odlučila upravo u New Yorku završiti svoj novi album, stoga će sve manje boraviti u Londonu. 'Dua i Anwar provode svo svoje slobodno vrijeme zajedno, stoga i ne čudi što su odlučili iznajmiti stan. Kada je u Los Angelesu ona uvijek boravi u njegovom stanu, a u Londonu je on kod nje, ovo je prirodni slijed. Dua se sada vraća s novim hitovima i zbog toga će sve više vremena provoditi u New Yorku, stoga je zbog svega dobro da joj tamo bude i baza', otkrio je izvor blizak paru.

DUA LIPA I ANWAR HADID

Zanosna Kosovarka ne odvaja se od brata slavnih modela: Fotografe počastili strastvenim poljupcima

Pogledaj galeriju

Prije veze s mlađim bratom popularnih sestara, Belle i Gigi Hadid, Dua Lipa nekoliko je godina provela u turbulentnoj vezi s Isaacom Carewom. Vezu su započeli 2013. da bi četiri godine kasnije prekinuli. Pomirili su se u siječnju ove godine i zauvijek prekinuli u lipnju, nedugo nakon prekida Dua je započela vezu s Anwarom Hadidom.