ADRIANA ĐURĐEVIĆ

Dubrovkinja koja je osvojila srce našeg reprezentativca neodoljivo podsjeća na Izabel Kovačić

20.06.2018 u 13:58

Bionic
Reading

Iako je prvu utakmicu hrvatske reprezentacije, u kojoj igra i njezin pet godina mlađi dečko Duje Ćaleta-Car, propustila, Dubrovkinja Adriana Đurđević ipak je stigla u Rusiju, i to u Nižnji Novgorod, kako bi donijela sreću našoj reprezentaciji u idućoj utakmici. Ono što su mnogi zamijetili njezina je neodoljiva sličnost s daleko poznatijom ženom nogometaša - Izabel Kovačić

Zahvaljujući svojim sjajnim igrama za austrijski Red Bull Salzburg, Duje Ćaleta-Car zaslužio je poziv izbornika Zlatka Dalića za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji. Prvu utakmicu Hrvatske protiv Nigerije u Kalinjingradu propustila je njegova pet godina starija djevojka Adriana Đurđević zbog djevojačke zabave, a čim je to završilo, pohrlila je u Nižnji Novgorod u zagrljaj svom nogometašu.

Ova Dubrovkinja, koja je proljetos diplomirala pravo u Splitu, bavi se modelingom, snimanjem reklama i nošenjem revija, no zbog veze s mladim šibenskim nogometašem sve je to stavila u drugi plan kako bi mogla biti uz njega.

Njezin Instagram prati više od 20 tisuća ljudi iz cijelog svijeta, stoga se Adriana trudi redovito ih obavještavati gdje je i što radi. Samo od travnja sa svojim dragim već je bila u Francuskoj, Italiji i Austriji, potom se odmarala u rodnom Dubrovniku, da bi protekli vikend provela s prijateljicama u Amsterdamu, gdje je jedna od njih slavila svoje posljednje djevojačke dane prije vjenčanja.

Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Ono što je mnogima zapelo za oko nevjerojatna je sličnost Adriane Đurđević s mnogo poznatijom ženom nogometaša, Izabel Kovačić, stoga su mnogi i pomislili kako je upravo u njoj mlada Dubrovkinja pronašla uzor kada joj toliko neodoljivo nalikuje. A postoje li sličnosti, prosudite sami u galeriji.

Adriana Đurđević i Izabel Kovačić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram