sasvim otvoreno

Edo Maajka: 'Izbjeglištvo me spasilo u određenim segmentima'

21.07.2017 u 14:18

Bionic
Reading

Popularni bosanski reper radi punom parom. Edo Maajka u četvrtak navečer je nastupio na Demofestu u Banjoj Luci, a nedavno je predstavio i novi singl. Prisjetio se dana kad je bio izbjeglica, svojih trnovitih glazbenih početka te istaknuo što ga najviše brine kao roditelja

U svojoj aktualnoj pjesmi Edo Maajka progovara o odgađanju. A što to on odgađa za sutra, ispričao je u InMagazinu Nove TV:

'Pušenje, pušim puno i u biti sam već dosadio prijateljima kojima govorim da ću prestati pušiti', kaže reper.

Na svojoj kćeri Yasmin najviše mrzi vidjeti svoje mane. 'Kad sam skužio da mi dijete pljune na ulici, to me ubilo jer sam skužio da sam i ja dosta pljuvao i onda moraš prekinuti s tim da bi dijete prestalo pljuvati. Srećom, malo razgovaramo u stanu na našem jeziku, dosta na engleskom, pa onda naše psovke ne zna toliko, ali zato 'zafakuje' vrlo lako', otkrio je glazbenik. A psovanje je u hip hopu posve normalna pojava.

Edo se prisjetio i svojih glazbenih, ne baš sjajnih početaka.

'Razmišljao sam puno puta o tome da odustanem. Prvi put sam tako razmišljao jer sam bio bez menadžera na počecima, onda na drugom albumu, kad sam u biti imao najviše hypea i najviše potražnje, i tada sam radio, kao i sada, puno stvari koje ne moram raditi kao izvođač i baš mi je bila puna kapa i mislio sam otići iz toga. Dosta sam control freak, prije sam se sramio toga, a kasnije sam se prestao sramiti jer sam shvatio da od toga ne mogu pobjeći. Ne volim kad stvari nisu po mom kad radim', izjavio je.

Život u Tel Avivu zamijenio je zagrebačkom adresom, no progovorio je o vremenima kad je bio izbjeglica.

'Sigurno mi je bilo teško prilagoditi se tome da sam izbjeglica, da više nemam pristup roditeljima kad god mi trebaju, da nemam ništa, da moram čekati od drugih, to je pravo zaj**ano stanje, ali sam naučio dosta iz toga, ne žalim za tim, mislim da me to spasilo u određenim segmentima. Bio bih dosta razmaženiji da nisam kroz sve to prošao jer sam imao roditelje koji su bili kao svi roditelji, znaš ono - nemoj, ne znaš ti, pokvarit ćeš', rekao je reper.

  • +12
Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Zucko/PIXSELL