PSK kladionica

Eurosong uživo: Igraj i pjevaj uz našeg prvaka!

08.05.2024 u 15:09

Bionic
Reading

U švedskom Malmöu se u subotu (11. svibnja) u 21 sat održava finale natjecanja za Pjesmu Eurovizije 2024., a naš predstavnik Baby Lasagna je s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim' definitivno favorit 'broj jedan' za pobjedu!

U subotu navečer tijekom samog finala Eurosonga, PSK kladionica pružit će nevjerojatnu priliku - mogućnost klađenja uživo! Opcija koja dodatno obogaćuje iskustvo gledanja ovog glazbenog događaja. Zamisli osjećaj kada se približava trenutak istine, kada žiriji i gledatelji širom kontinenta odlučuju o pobjedniku - a ti sudjeluješ u igri, dijeleći uzbudljive trenutke s ostatkom Eurosong zajednice.

Još uoči natjecanja Baby Lasagna bio je apsolutni trend na YouTubeu i društvenim mrežama, a svoju je dominaciju potvrdio i učvrstio u polufinalnoj večeri, doživjevši ovacije publike. Ne samo pjesmom i izvedbom, već i scenskim nastupom te fantastičnom koreografijom hrvatski je izvođač zaslužio epitet glavnog kandidata za pobjedu u Švedskoj.

Prema procjenama bookmakera, Baby Lasagna nalazi se na vrhu poretka favorita za pobjednika Eurosonga još od blistave pobjede na 'Dori', a kako se približava veliko finale, njegovi izgledi su u velikom usponu. Iz dana u dan optimizam i vjera u uspjeh rastu prema vrhuncu koji će uslijediti u nadolazećoj 'groznici subotnje večeri'!

Kao glavni rivali u borbi za pobjedu figuriraju nam Švicarska, Nemo s pjesmom 'The Code', potom Ukrajina - Alyona Alyona i Jerry Heil izvest će 'Teresa i Maria', a slijedi Talijanka Angelina Mango, pobjednica nedavnog Sanrema sa skladbom 'La noia'. Iza ovih konkurenata su Island, Belgija, Švedska, Francuska....

Cijela je Hrvatska u euforiji i s nestrpljenjem dočekuje finalnu večer, u raspoloženju sličnom kao kad smo se „zagrijavali“ za presudne mečeve Vatrenih na Svjetskim prvenstvima u Rusiji i Kataru. I to sve u ritmu Baby Lasagna Dancea, koji je već postao nenadmašni hit.

Držimo palčeve našem Marku Purišiću da ponovi uspjeh kojeg čekamo 35 godina, još od 1989. godine, kad nas je zadarska Riva proslavila s trijumfom "Rock me Baby" u švicarskoj Lausanni!

U subotu od 21 sat tijekom finalnog dana natjecanja u PSK možeš igrati UŽIVO na pobjednika! Na taj način još više možeš uživati u sjajnoj zabavi, uzbuđenju i iščekivanju konačnog raspleta.

Želimo našem predstavniku iz Umaga trijumf u Švedskoj, a do tada provjeri našu ponudu za Pjesmu Eurovizije 2024. i igraj na Baby Lasagnu!