MISTERIJ NAPOKON RIJEŠEN

Evo tko je majka u 'Kako sam upoznao vašu majku'

14.05.2013 u 16:29

Bionic
Reading

Ona nije Robin, nije Victoria, skoro je postala Stella, znamo da je bila cimerica s Cindy, da nikako ne može biti Zoeyima, da ima žuti kišobran, da je bila na neslavnom Tedovom satu na arhitekturi i da ju je Ted upoznao na vjenčanju

'Kako sam upoznao vašu majku' konačno će ponuditi rješenje svog najvećeg misterija. Na kraju osme sezone CBS-ove serije koja će se emitirati u ponedjeljak navečer otkriva se lik iz naslova.

Identificirana samo kao 'djevojka sa žutim kišobranom', glumica koja igra majku je Cristin Milioti. Sa svakim novim ženskim likom koji bi se pojavio u seriji spekuliralo se je li ona majka, no ovo je prvi nastup za Milioti u njoj.

CBS je potvrdio za The Hollywood Reporter da je Milioti glumica koja će igrati buduću Tedovu (Josh Radnor) mladenku, a druge pojedinosti nisu poznate.

Milioti je vjerojatno najpoznatija po nominaciji za Tonyja za kazališnu izvedbu u komadu 'Once', igrala je na Broadwayu, no nastupila je i u brojnim televizijskim serijama.

Igrala je kćer Johnnyja Sacka, Catherine Sacramoni, u 'Obitelji Soprano', a 2011. postala je jedan od popularnijih pretraživanih pojmova na Googleu jer je u epizodi 'TGS mrzi žene' serije '30 Rock' igrala scenaristicu koju je angažirala Liz Lemon (Tina Fey) kako bi dokazala da ne mrzi žene.

Kraj serije 'Kako sam upoznao vašu majku' će se temeljiti na pet članova ekipe koji odlaze na vjenčanje Barneyja (Neil Patrick Harris) i Robin (Cobie Smulders). Milioti i Radnor ne dijele scenu u epizodi.

Autori i izvršni producenti Craig Thomas i Carter Bays ranije su potvrdili da će se sastanak Teda i djevojke sa žutim kišobranom održati nakon vjenčanja.