o svemu pomalo

Franka Batelić o suprugu Vedranu Ćorluki: 'Njegova podrška apsolutno mi je najvažnija'

26.06.2021 u 10:01

Bionic
Reading

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica zadovoljno trlja ruke jer je godinu počela sa predstavljanjem dva singla i video spota koje je publika odlično prihvatila. Osim što je poslovno vrlo aktivna, Franka Batelić je s obitelji ove godine preselila i u novi dom. Progovorila je o selidbi, svojim najdražim muškarcima ali i o brojnim drugim temama

'Zapravo sam se polako selila i to još uvijek nije gotovo. Ali za mene je to onaj pozitivan stres, novi dom, nova okolina... Volim to u svakom pogledu. Odrasla sam u kući, tako da se sad i u Zagrebu pomalo osjećam kao doma u Istri, a mislila sam da to nikada neće biti moguće', rekla je Franka Batelić u razgovoru za Divu.hr.

Pjevačica kaže da je Istra njezin mir i čim prođem Učku, drukčije diše te da je definitivno istina kad se kaže da te obilježi mjesto i okolina odrastanja. 'More, ljudi, hrana, ljepota življenja, kultura, obitelj. Sve to imam tamo. I apsolutno se mogu zamisliti da ponovno živim u svom Rapcu. Nema mi ništa ljepše nego posjetiti obiteljski maslinik i uživati u povjetarcu koji struji kroz redove maslina ili u suncu i vinogradu. U zadnje vrijeme Viktoru volim pokazivati životinje i fasciniraju nas istarske koze kojih je jako malo ostalo i o kojima se treba početi brinuti jer izumiru', otkrila je kao i to da je dječak jako muzikalan.

Pričala je i o majčinstvu. 'Promijenilo me utoliko što vise nisam ja na prvom mjestu i u centru svojih razmišljanja. Što je zapravo super! Nekako sama sebe i svijet oko sebe doživljavam drukčije, bolje i uživam u svakoj sekundi odrastanja mog malog čovjeka. Jer odrastanje prođe za tren oka. Viktor je živahno, zaigrano i znatiželjno dijete koje obožava ljude, društvo i životinje koje sam već spomenula. Život s njim sada ima bolji i poseban smisao', priznaje pjevačica za Divu.hr.

Njezina velika i još uvijek neostvarena želja je veliki samostalni koncert. 'Imam i još jednu profesionalnu želju, pokrenuti mali projekt koji nije vezan uz glazbu, a na njemu radimo od početka godine i vjerujem da će na jesen ugledati svjetlo dana', rekla je. Razgovarala je i o suprugu Vedranu Ćorluki. 'Njegova podrška apsolutno mi je najvažnija. Stereotipi mi nikada nisu bili jasni. Da, međusobno se podržavamo, on se veseli zbog mojih uspjeha kao i ja zbog njegovih'.

  • +8
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL