KATHERINE HEIGL

Glumica bez srama pokazala figuru nakon poroda: 'Znam da negdje ispod ovog trbuščića leže mišići'

08.03.2018 u 10:49

Bionic
Reading

Zvijezda 'Uvoda u anatomiju' trenutno se odmara s obitelji u Meksiku te je pokazala kako izgleda nakon rođenja sina Joshue kojeg je dobila sa suprugom Joshom Kelleyjem. O svojoj borbi s kilogramima i njihovim gubitkom nakon trudnoće Katherine Heigl već je nekoliko puta govorila

'Uskoro odlazim na godišnji odmor, što znači da ću dosta vremena provoditi na plaži. Uz to, u travnju me čeka snimanje novog filma, stoga duboko u sebi želim biti fit i spremna. Želim se ponovno osjećati seksi i jaka i izgubiti posljednje kilograme koje sam nakupila tijekom trudnoće. Znam da negdje ispod ovog trbuščića leže mišići', kazala je prije nekoliko tjedana slavna američka glumica Katherine Heigl.

Naporni treninzi urodili su plodom, pa se poznata plavuša ovih dana pohvalila kako napreduje njezina transformacija. U cvjetnom dvodijelnom bikiniju prošetala se pješčanom plažom u popularnom odmaralištu bogatih i slavnih, Cabo San Lucasu.

Pokazala je kako ni holivudskim glumicama nije uvijek lako te da kilogrami ne odlaze preko noći. Na odmor je otputovala s dugogodišnjim suprugom Joshom Kelleyjem i troje zajedničke djece. Devetogodišnju Nancy par je posvojio 2009. iz Južne Koreje te petogodišnju Adalaide iz Louisiane. Dvogodišnji sin Joshua njihovo je jedino biološko dijete.

  • +15
Katherine Heigl Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Peteročlana obitelj uživala je u morskim radostima te su pokazali koliko su složni. U jednom trenutku Heigl je odradila i pravi mali photosession dok se u ulozi fotografa našao njezin suprug. U crvenom bikiniju posebno je do izražaja došla njezina figura.