Eiza González

Glumica se požalila da brojne uloge nije dobila samo zato što je prelijepa i prezgodna

21.03.2024 u 13:58

Bionic
Reading

Eiza González meksička je glumica koja još uvijek čeka na neku veću ulogu, a u najnovijem intervjuu otkrila je što je koči da dobije neku veću ulogu u kojoj bi zablistala

Meksičku glumicu Eizu González gledatelji su mogli upoznati u raznim glumačkim projektima, no atraktivna je Meksikanka otkrila kako je njezina 'latino vatra' koči u dobivanju većih i značajnijih uloga.

Meksikanka je priznala kako ju izgled često veže za određene uloge, dok bi ona voljela dobivati nešto drugačije i izazovnije. Prisjetila se kako su joj govorili da je za neke uloge prelijepa ili prezgodna, što ju je spriječilo da dobije neke uloge.

'Pitala sam se: 'Da li da obrijem glavu? Da li da se učinim manje privlačnom?'', rekla je glumica koja je rekla kako nije više ni sigurna treba li se odijevati da razotkrije tijelo ili da ga posve sakrije.

34-godišnja Gonzalez progovorila je i o problemu pretjeranog naglašavanja seksipila Latinoamerikanki.

'Jednostavno mislim da je to pretjerano seksualizirana ideja o latino ženi. To je tako razočaravajuće i tako je patetično', izjavila je glumica koja odbija biti opisivana kao seksi dodavši: 'Prošla sam kroz mnogo problema sa svojim tijelom, sa svojim oblinama, sa svojim izgledom. Bilo je stvarno teško.'

Eiza González glumila je u filmovima kao što su 'Baby Driver', 'Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw', 'Godzilla vs. Kong', no još uvijek čeka neku ulogu koja će joj dopustiti da zasja u pravom svjetlu. Uskoro ćemo je gledati uz Natalie Portman i Johna Krasinskija, a možda će je baš ta uloga vinuti u holivudska nebesa!

  • +2
Eiza González Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia