ČAK 1 DOLAR

Gwyneth Paltrow dobila parnicu, ali i nevjerojatnu odštetu

31.03.2023 u 14:54

Bionic
Reading

Holivudska glumica Gwyneth Paltrow pobijedila je u sudskoj parnici u kojoj ju je umirovljeni liječnik Terry Sanderson tužio da se 2016. godine s njom sudario na skijaškoj stazi u američkoj saveznoj državi Utah, u kojem su mu slomljena rebra i dobio je potres mozga

Nevjerojatnom suđenju, u kojem ju je umirovljeni liječnik Terry Sanderson tužio holivudsku glumicu da se s njim 2016. godine sudarila s njima na skijaškoj stazi u Utahu, došao je napokon kraj. Nakon niza svjedočanstava, porota je presudila u korist Gwyneth Paltrow, rekavši da ona nije kriva ništa.

No najbolje od svega odšteta je koja joj je dodijeljena. 50-godišnja Gwyneth Paltrow bila je dobro raspoložena i nasmijana nakon što je čula vijest, dok je 76-godišnji Sanderson u nevjerici dočekao presudu.

On je cijelo vrijeme tvrdio kako ga je slavna oskarovka s traumatskom ozljedom mozga, slomljenim rebrima, zbog čega je prestao uživati u životu, a ona je, nakon svega, samo 'ustala, okrenula se i odskijala'.

  • +4
Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: POOL / Getty images / Profimedia

Sanderson je isprva tražio više od 3 milijuna dolara odštete, a njegovi su odvjetnici kasnije smanjili tu brojku na 300 tisuća dolara. Ni Gwyneth Paltrow mu nije 'ostala dužna', no ona je tražila simboličnih 1 dolar odštete, ali i troškove za odvjetnika, tvrdeći da je Sanderson glavni krivac za sudar.

Na pitanje je li njezina protutužba za simboličnih 1 dolar bila inspirirana pjevačicom Taylor Swift - koja je 2017. protiv radijskog DJ-a Davida Muellera podnijela protutužbu za isti iznos - no Paltrow je umanjila svoju povezanost s pop superzvijezdom.