JOŠ JEDNA SENORITA

Hauser u naručju s novom ljepoticom, ovaj put nježno se gleda s atraktivnom plavušom

07.02.2023 u 15:00

Bionic
Reading

Pratitelji slavnog violončelista su navikli da često na društvenim mrežama provocira objavljujući fotografije s nepoznatim damama. Može se samo nagađati krije li se iza sveg tog dama koja je ipak osvojila srce jednog od najvećih zavodnika na estradi

Najprije je to bila pijanistica Lola Astanova, s kojom je i glazbeno surađivao, pa se nagađalo se da je Stjepan Hauser s glazbenicom Benedette Caretta, pa s Valentinom Angelicom. Jedno vrijeme se redovito pokazivao u javnosti s bivšom manekenkom i voditeljicom s madridskom adresom Fani Stipković.

Uz njih, na njegovim putovanjima, hotelskim sobama, bazenima, zimovnjima, ljetovanjima i raznim drugim lokacijama bile su i druge javnosti nepoznate dame s kojima je tulumario, plesao, zaljubljeno ih gledao i sve ih nazivao 'senorita'. Većinom su to bile brinete, a sad se grli, mazi i nježno gleda s atraktivnom plavušom.

Nakon veze s pjevačicom Jelenom Rozgom, nikako da otkrije tko je osvojio njegovo, izgleda, neosvojivo srce. Glazbenik mudro šuti kada ga se u komentarima pita o tome je li neka od dama njegova odabranica.

  • +8
Stjepan Hauser Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX