u Buenos Airesu

Je li ovo potvrda da je Travis Kelce primljen u obitelj Taylor Swift?

13.11.2023 u 19:38

Bionic
Reading

Kako se čini, veza Travisa Kelcea i Taylor Swift svakim je danom sve jača i jača, a 'swifties' su konačno došli na svoje jer vjeruju da je on dobar izbor za omiljenu im pjevačicu. Zadovoljni njezinim dečkom čine se i roditelji, posebice otac Scott Swift, koji je viđen u društvu popularnog nogometaša

Otkako je početkom listopada Taylor Swift uočena na tribinama kako bodri svog novog partnera, svi pričaju o novoj vezi popularne pjevačice! Travis Kelce i Swift međusobno se podržavaju u svojim karijerama pa je tako ona postala prava navijačica Kansas City Chiefsa, a on prati njezinu turneju. Ovaj put pridružio se njezinoj obitelji u VIP šatoru u Buenos Airesu.

Nakon što je pjevačica upoznala oca s Travisom tijekom luksuzne večere u hotelu Four Seasons u Buenos Airesu, uslijedilo je njihovo javno druženje. Na koncertu na stadionu River Platea nogometaš se pridružio ocu popularne pjevačice te su zajedno pjevali njezine pjesme.

Obožavatelji su uočili da se dvojac sjajno slaže i zabavlja, a čini se da su zajedničkim dolaskom na koncert pokazali da je Kelce dobio 'zeleno svjetlo' njezine obitelji. Još jedan od pokazatelja da je itekako prihvaćen u obitelji je i detalj koji je Scott Swift nosio oko vrata, a to je vezica za mobitel Travisove NFL momčadi.

Iako je 71-godišnjak veliki obožavatelj Philadelphia Eaglesa, čini se da je ljubav njezine kćeri ipak odigrala veliku ulogu pa odsad podržava i momčad Kansas City Chiefsa.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Međutim posebno dirljiv trenutak na koncertu bio je kad je pjevačica izmijenila tekst pjesme 'Karma', posvetivši stih novom partneru. Otpjevavši stih 'Karma is a guy in the Chiefs', Swift je izazvala glasan vrisak publike, Travis je lice pokrio rukama, a njezin otac ga je uzbuđeno gurnuo u znak odobravanja dobre karme koja je dostigla njegovu miljenicu.

  • +2
Taylor Swift i Travis Kelce Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia