društvene mreže gore

Je li Taylor Swift konačno pronašla svog Gospodina Savršenog?

16.10.2023 u 10:43

Bionic
Reading

Prije nekoliko tjedana u javnost je izašla vijest o ljubavi popularne pjevačice i uspješnog sportaša, a zajedničkim izlaskom pokazali su da je sada i 'službeno'! Snimke njihovog zajedničkog izlaska užarile su društvene mreže, a obožavatelje je Kelce apsolutno osvojio

Iako je bilo jasno da je odnos između Travisa Kelcea i Taylor Swift prešao iz 'pjevačica-obožavatelj' u nešto puno veće, sada su konačno potvrdili ono što smo čekali! Pjevačica i nogometaš prošetali su ispred fotografa razmjenjujući zaljubljene poglede i držeći se za ruke, čime su jasno pokazali da su par. Društvene mreže ubrzo su preplavile reakcije na otkrivenu vezu, a čini se da se mnogima sviđa to što vide.

Par je izgledao dobro raspoložen, a snimka Kelcea koji od osoblja preuzima ulogu otvaranja vrata svojoj dragoj te joj gentlemanski pruža ruku pomoći pri izlasku. Također, nježni dodiri zaljubljenog nogometaša pokazuju da svoju voljenu drži kao kap vode na dlanu.

'Kako želi otvoriti vrata, pomoći joj da izađe, kako pazi da ne ode dok ih on zatvara. ja vrištim', komentirala je jedna uzbuđena TikTokerica, a druga je zaključila: 'Od ovoga mi se vrti u glavi zbog nje! Pogledajte ih, to je romantično, udobno i sigurno. Volim to za njih'.

Zajednica Swiftiesa zadovoljna je viđenim i smatraju da je Kelce pravi izbor za pjevačicu koja je često ljubovala s pjevačicama i glazbenicima, a vjeruju da će sportaš biti pravo osvježenje njezinom ljubavnom životu.

  • +2
Taylor Swift i Travis Kelce Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Godine 2016. Kelce je bio glavna zvijezda emisije poput 'Gospodin Savršeni', a u verziji naziva 'Catching Kelce' šarmantni je nogometaš imao misiju pronaći pravu ljubav, a spojili su ga s pedeset žena koje su se natjecale za njegovu naklonost. Međutim, čini se da je sedam godina nakon Savršeni osvojio Swift!

'Osjećam se kao da sam bio na vrhu svijeta nakon Super Bowla, a sada sam još više na vrhu svijeta', rekao je zaljubljeni nogometaš otkrivši da mu podrška njegove djevojke s tribina donosi sreću.

Taylor Swift na NFL utakmici Izvor: Profimedia / Autor: David Eulitt / Getty images / Profimedia