ROMANTIČNI TRENUCI

Jelena Veljača pokazuje morsku idilu u kojoj uživa sa zaručnikom Vitom Turšićem: 'OK je u četrdesetima'

26.04.2021 u 10:15

Bionic
Reading

Nema tko već ne zna da je redateljica, aktivistica i glumica od rujna prošle godine u vezi s 48-godišnjim bivšim savjetnikom Ive Josipovića i Kolinde Grabar-Kitarović. S Vitom Turšićem živi u centru Zagreba, a početkom mjeseca saznalo se i da su se zaručili. Proteklog vikenda proveli su romantične trenutke u Istri

Jelena Veljača je prije nekoliko dana proslavila 40. rođendan, a za vikend se počastila putovanjem u Rovinj. Novim fotografijama na kojima pozira sa zaručnikom Vitom Turšićem još jednom je potvrdila koliko je sretna i zaljubljena.

Glumica, aktivistica i producentica puca od zadovoljstva, a jasno je da joj početak četrdesetih jako godi. To je i napisala kraj friško objavljene fotografije na kojoj ona i Vito uživaju na sunčanoj terasi hotela. 'Ok je u četrdesetima', poručila je kratko.

Prije toga je svojim prijateljima i pratiteljima pokazala fotografiju koju je opisala: 'Rođendanski vikend. Francuski film, a na njoj ona i Vito Turšić voze bicikle po Rovinju.

Podsjetimo, Iza Jelene su već dva braka. S Jankom Popovićem Volarićem i Draženom Čučekom s kojim ima kćer Lenu. Turšić je trenutačno direktor u tvrtki IDM, vlasnika Tome in der Muhlena. Prije toga je bio član uprave i pravni savjetnik u Hrvatskom društvu skladatelja, predsjednik upravnog vijeća Veleučilišta u Šibeniku, a mnogima je poznat i po skečevima u emisijama Roberta Knjaza.