SAVRŠEN VIKEND

Jennifer Lopez ostaje u top formi unatoč visokim temperaturama, a kako izgleda njezin 'kućni trening', otkrio je Alex Rodriguez

07.07.2020 u 14:27

Bionic
Reading

Na Instagramu njezina zaručnika, bivše zvijezde bejzbola Alexa Rodrigueza, osvanuo je još jedan 'kućni video' koji jasno pokazuje kako latino diva itekako puno pažnje posvećuje svom izgledu i trudi se uvijek biti u top formi

Red burpeesa, mountain climbers, nekoliko čučnjeva, a potom i plesnih koraka, na kraju začinjenih dobro rashlađenim pivom. Tako otprilike izgleda vikend trening za jedan od najpoznatijih parova današnjice - Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza.

Nekadašnja zvijezda bejzbola Alex Rodriguez na Instagramu je milijunima obožavatelja diljem svijeta dao još jednom uvid u barem dio njihovog lagodnog života, koji, na kraju, i nije pretjerano lagodan jer itekako uključuje trud, znoj, ali i suze.

U posljednjem objavljenom videu 50-godišnja Jennifer Lopez i šest godina mlađi Alex započinju svoj redovni trening kardio vježbama, ali i kratkim bacanjem lopte američkog nogometa, a onda se sve krene zahuktavati vježbama za snagu, u kojima koriste i utege.

I dok Arod, kako mu je nadimak, kao i u većini slučajeva vježba u dugoj trenirci, Jennifer Lopez ponovno je oduševila vježbajući u Guessovom topu otvorenih leđa, koji je istaknuo njezine vretenaste mišiće, te vrućim traper hlačicama. Kosu je digla u punđu, a pogled sakrila iza sunčanih naočala.

  • +19
Novi dom Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Inače, zaručnički par ovih je dana kupio i svoju najnoviju nekretninu, smještenu u predgrađu Encino u dolini San Fernando u Los Angelesu, za koju su izdvojili gotovo 9,5 milijuna kuna. Novi dom poznatog holivudskog para prostire se na 2202 četvorna metra i sadrži tri spavaće sobe, dvije kupaonice i toalet. Spomenuta nekretnina sagrađena je 1948. godine, a nedavno je u potpunosti renovirana s krem bojom kao glavnim lajtmotivom.