muški mozak

Katarina Baban progovorila o dečku: 'Da mi je njegova glava samo na jedan dan'

29.03.2023 u 09:37

Bionic
Reading

Glumica koja je široj javnosti najpoznatija kao glumica iz domaćih serija nedavno je na društvenim mrežama pokazala dečka Igora, njezinog partnera od 2015. godine. Iako ljubav cvjeta, Katarina Baban morala se osvrnuti na razliku između ženskog i muškog mozga

Glumica i modna dizajnerica Katarina Baban nedavno je na vlastitom Instagram profilu otkrila svojeg dečka. Riječ je o samozatajnom Igoru Subotiću s kojim glumica rado provodi slobodno vrijeme pa su tako nedavno otputovali na Bled gdje su uživali u kremšnitama i lijepom slovenskom jezeru.

Ambiciozna Baban otkrila je da svog odabranika poznaje još iz srednje škole, no nakon mature su se razišli. Vezu su ponovno započeli 2015. godine, a dodatno ih je zbližio i period pandemije u kojem joj je dečko pomagao fotografirati njezine modne kreacije.

Na Instagramu se na šaljiv način osvrnula na razliku između sebe i Igora rekavši kako iza svake žene koja se preko mjere stresira oko svega stoji jedan muškarac koji nema nijedne brige na svijetu, a duhovitom videu dodala je i snimku svog rasplesanog kineziologa.

U komentarima su joj se obratile njezine pratiteljice otkrivši da su i one često poželjele imati mušku glavu i pokazale koliko ih je video zabavio i nasmijao.

'Uvijek sam mislila da je Igor puno romantičniji od mene. Prije bih govorila da uopće nisam romantična, ali tijekom godina shvatila sam, koliko god se tome opirala, da ipak jesam romantik u duši. Oboje smo romantični, on je rođen u horoskopskom znaku Riba, a ja u Blizancima. Kada se pročita horoskop, najčešće piše da je to grozna kombinacija, ali mi smo najbolji dokaz da to nije istina', rekla je 2016. godine za Večernji list.

  • +8
Katarina Baban Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL