SNALAZi SE

Lijepa Domenica uživa u Dalmaciji i prisjeća se svojih srednjoškolskih dana

22.01.2021 u 15:07

Bionic
Reading

Kako trenutno nema koncerata zbog već dobro poznatih razloga, ona sa svojom publikom ostaje u kontaktu putem Instagrama. Sada je s njima veloluška pjevačica podijelila crticu iz nekadašnjih dana

'Dan za srednjoškolska prijateljstva, a nema te južine koja bi ga omela. I tako od 2007. Osim ako nije u pitanju koja ce od nas dvi ugasit zadnja svitlo!', opisala je Domenica fotografiju na kojoj pozira s prijateljicom na klupi na splitskoj rivi. Zgodne mlade dame dobile su mnoštvo komplimenata.

Domenica je od malih nogu pokazivala interes za glazbu pa ju je srce tim putem odvelo u Umjetničku školu Luke Sorkočevića u Dubrovnik. Nije joj, rekla je, bilo lako tako rano otići u novu sredinu, pogotovo u tim godinama, ali srećom bila je u Ženskom đačkom domu koji joj je bio veliki oslonac i potpora u svemu jer ju je nakon cjelodnevnih obaveza u školi navečer uvijek dočekao topli obrok i druženje s curama. U srednjoj školi je među ostalim prvi put dobila priliku dirigirati dječjem zboru i od tada je znala da je jedini njezina izbor - pedagogija.

  • +3
Domenica Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Ranije je otkrila je da je oduvijek bila odgovorni učenik i student. Pjevačica u posljednje vrijeme najčešće objavljuje fotografije na kojima je u šetnji sa psićem. Tijekom blagdana snimila je božićnu pjesmu.