nema mirovanja

Maja Šuput je s Bloomom ponovno na putu: Vraćaju se na destinaciju na kojoj su već uživali

10.11.2021 u 08:54

Bionic
Reading

Da joj se rođenjem sinčića Blooma promijenio cijeli svijet, pjevačica, kraljica svadbi, poduzetnica i članica žirija showa 'Supertalent' - ne skriva. Dapače, otkako je 17. ožujka ove godine stigao na svijet, mali Bloom je potpunosti zaokupio pažnju roditelja, majke Maje Šuput i oca Nenada Tatarinova, pa ponosna pjevačica gotovo svakodnevno na Instagramu dijeli dogodovštine s mezimcem na koje nisu imuni ni njezini fanovi

Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov od rođenja Blooma naputovali su se s njim po raznim domaćim i inozemnim destinacijama. Sada su spremni za novu, i to onu na kojoj su ove godine već bili .

'Najveseliji putnik nastavlja otkrivati svijet', otkrila je Maja Šuput u najnovijoj objavi. Pozirala je sa svojim mališanom u naručju u zagrebačkoj zračnoj luci i otkrila da će ponovo posjetiti Tursku.

Obitelj Šuput Tatarinov u toj su zemlji su bili sredinom srpnja. Bila je to Bloomu prvi internacionalni let. Odsjeli su tada u luksuznom odmaralištu, a Maja se odmah pohvalila kakav doček joj je pripremilo osoblje hotela. Inače, putovanje u Tursku bilo je, na početku njihove veze, ujedno i prvo zajedničko putovanje pjevačice i njezinog Nenada, stoga je jasno zašto se tamo stalno vraćaju.

  • +16
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL