ZGODNA TRUDNICA

Maja Šuput ne krije radost zbog skorašnje majčinske uloge: 'Prvi smo puta to osjetili'

03.11.2020 u 09:53

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov za nekoliko će mjeseci po prvi puta postati roditelji. Maja je u drugom stanju i trenutno je na pola svoje trudnoće, a sada se pohvalila kako nepreduje i što je najviše usrećuje iz dana u dan

Nedavno se pohvalila najsretnijim mogućim vijestima, da će na proljeće postati majka. Maja Šuput od tada nas iz dana u dan iznenađuje novostima oko svoje bebice i svog stanja. Sada je za Dnevnik.hr ispričala kako se osjeća na pola puta do poroda i što ju je prije nekoliko dana najviše razveselilo.

‘Raste, rastem! Ja sam ti se zadnja dva tjedna stalno bunila, ja jedina nemam trbuh, sve trudnice imaju trbuh, kakva sam ja to trudnica, nit mučnine... Nije da se žalim, ali daj beba javi se da znam, ono... Ali po knjizi ispada da je trbuh narastao baš kad treba. Prekjučer smo prvi put doživjeli boksanje od bebe, a ono što nas je najviše razveselilo kao roditelje je da beba prati naš tempo jer je boksanje bilo u ponoć. Znači nije beba u 9 sati ujutro ili u podne, nego u ponoć. Onda je Nenad stavio glavu na trbuh i rekao 'Ljubavi tatina, bravo. Noćna ptica na mamu!' hahaha', ispričala je zgodna trudnica.

Kao ni do sada, Maja nema mira ni u trudnoći. Redovito vježba, slavi s prijateljima, a čak je i poslovno vrlo aktivna.

Kada nije time okupirana, onda se bavi kupovinom za svog mališana ili malenu. Spol još uvijek ne želi otkriti javnosti.

‘Sve smo izabrali. Ali kad kažem sve - sve! Ja sam se zaputila prije dva dana ponovno samo da izaberem, jer nisam znala da toliko dezena mogućih u kolicima. Ja kad sam bila mala uopće ne znam jesam li imala kolica, ja se toga ne sjećam. Mila majko šta sam uzela. A veseli me to. Pa to mi je sad prvi put, vrlo vjerojatno s obzirom na moje godine i zadnji pa nek se djete veseli’, zaključila je Maja.