uživa u svakom trenutku

Marijana Batinić o povratku na male ekrane: 'Vratila sam u najbolje vrijeme, nakon duge pauze'

08.12.2021 u 11:22

Bionic
Reading

Nakon dvogodišnje stanke zbog rođenja druge kćer Roze, voditeljica se vraća i to u blagdansku emisiju 'Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!' koja će, najavljuju s RTL-a, donijeti mnogo ukusnih recepata, zabavnih trenutaka, ali i zanimljivih kandidata. Marijana Batinić će biti dio tima u žiriju kojeg čine Željka Klemenčić, Ivan Pažanin i Tomislav Špiček. Sreću zbog novog angažmana Splićanka ne krije

Na društvenoj mreži Marijana Batinić je u najnovijoj objavi objasnila kako je 'uvijek imala nos za odabrat mjesto gdje se dobro jede', a da 'njezin iznimni talent posebno dolazi do izražaja na putovanjima'.

'To je samo jedan od razloga zašto sam se odlučila na ovo TV putovanje (u poznato). Ne da se ovdje dobro jede, nego već polako izluđujem našeg iskusnog režisera - teško da može izbjeći situaciju u kojoj ja (ozvučena!) ne mljackam. Ovo nije 'još jedna emisija o hrani', ovo je feel good show o prijateljstvu, zajedništvu, gastronomskim tajnama, tradiciji i zaboravljenim običajima… Božićna kulinarska bajka na televizijski način... Vratila sam se pred kamere u najbolje vrijeme, nakon duge pauze, a dočekala me divna atmosfera i sjajna uhodana ekipa', opisala je mnogima omiljena voditeljica.

'Barem dvaput tjedno u mom su domu na meniju morski specijaliteti - škampi, gregade, brujeti, riba u soli, riba in forno... Pasionirana sam ljubiteljica mediteranske prehrane i trudim se to prenijeti na djecu (muža sam već uspješno regrutirala). Kad tome pridodate zahtjevan dnevni tempo te dvaput godišnje fitometaboličku dijetu i tretmane kod dr. Vlahe Šapre, eto vitke linije! Doduše, kampanjac sam po tom pitanju, osciliram s kilogramima, a ljeti se prepustim užicima, što se i vidi na mom konfekcijskom broju', ispričala je Marijana za tportal.

  • +7
Marijana Batinić Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL televizija