rijetka fotografija

Mario Valentić u novoj kajakaškoj avanturi sa sinom i partnericom koju nikad ne pokazuje

29.09.2021 u 12:13

Bionic
Reading

Fitness trener i zvijezda nove humoristične serije 'Bogu iza nogu' na Novoj TV, od 2016. godine u vezi je s menadžericom zagrebačkog hotela, Slavonkom Ljiljanom Mikić s kojom ima i sina Nou. Rijetko ih se može vidjeti zajedno u javnosti, a ne voli pokazivati fotografije s njom na društvenim mrežama

Strastveni zagovaratelj zdravog načina života puno vremena provodi u prirodi gdje uživa u brojnim sportskim aktivnostima, a jedna od omiljenijih mu je vožnja kajakom. Uvijek aktivan i spreman za akciju, Mario Valetnić prenio je svoju ljubav prema aktivnom načinu života i na svoje ukućane.

Sa dugogodišnjom partnericom i njihovim sinom uživao je u novoj kajakaškoj avanturi, a sve su zabilježili i duhovitim video snimkama koje je Valetnić pokazao na Instagramu. 'Pala' je i jedna zajednička fotografija što je presedan budući da fotografije s Ljiljanom Mikić nema običaj pokazivati (ona ipak povremeno dijeli fotke s njim).

'Svaki slobodni trenutak nastojim provesti sa sinovima. Vikendi su slobodni, a tijekom tjedna se nađe vremena. Uvijek nam je prvi izbor priroda ili bazen. Ja ću im nastojati dati širinu, a oni neka izaberu jer najvažnije mi je da budu sretni', rekao je glumac i fitness trener za Jutarnji list.

Nedavno su Valentić i njegova draga 'uhvaćeni' u rijetkom zajedničkom izlasku. Snimljeni su u Ozlju gdje su posjetili Štrudlafest, a s njima je bio i njihov sinčić Noa. Osim Noe, Mario ima i sina Niku kojeg je dobio u prošlom braku s HTV-ovom voditeljicom Mirnom Maras Batinić.

  • +2
Mario Valentić s obitelji je posjetio Štrudlafest Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL