u društvu prijatelja

Medeni mjesec iz snova: Izabela i Mateo Kovačić krstare Jadranom

20.06.2017 u 18:34

Bionic
Reading

Nakon što su u subotu izmijenili bračne zavjete pred obitelji i prijateljima u crkvi u Sesvetskim selima, hrvatski nogometni reprezentativac i nogometaš Real Madrida, Mateo Kovačić i njegova novopečena supruga Izabela uputili su se na medeni mjesec. U ponedjeljak su se zajedno s najbližim prijateljima, u parovima, uputili avionom do Dubrovnika, nakon čega su se ukrcali na luksuznu jahtu

Punih sedam dana bračni par Kovačić, u društvu svojih najbližih prijatelja, krstarit će Jadranom na luksuznoj jahti, koja ima čak i bazen, kao i svoje jet skije. Snimka lude vožnje, već se pojavila na Instagram Storyju vjenčane kume Izabele Andrijanić, Ene Cupać, koja prikazuje četiri djevojke, po dvije na svakom jet skiju, koje se voze uvalom na Elafitskim otocima.

A post shared by Ena Cupac (@ena_cupac) on

Mateo i Izabela Kovačić bračne su zavjete izrekli ove subote u crkvi u Sesvetskim Selima, nakon čega su se sa uzvanicima preselili u zagrebački hotel Westin, gdje je slavlje potrajalo do ranih jutarnjih sati.

Mr. and Mrs.

A post shared by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on

Nakon što su kratko odmorili, sa svojim su se prijateljima, u parovima, uputili na zagrebački aerodrom odakle su se uputili za Dubrovnik. Tamo ih je već čekala luksuzna jahta na koju su se ukrcali i na kojoj će idućih sedam dana uživati.

  • +26
Vjenčanje Matea Kovačića i Izabel Andrijanić u crkvi sv. Antuna Padovanskog Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX
  • +9
Pogledajte tko je sve bio na vjenčanju Izabel Andrijanić i Matea Kovačića Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL