NOVI PLAN

Meghan Markle smiješi se ogromna zarada; evo što je sad smislila

26.08.2023 u 21:03

Bionic
Reading

Iako suradnje s Netflixom i Spotifyjem nisu donijele očekivani uspjeh, vojvotkinja od Sussexa sad ima novi poslovni plan o kojem se već neko vrijeme spekulira, a koji bi joj mogao donijeti odličnu zaradu

Meghan Markle u pripremama je oko ponovnog povratka na društvene mreže, a stručnjaci kažu da bi mogla zaraditi milijune te postati jedna od najplaćenijih influencerica.

Svi u Hollywoodu ovoga trenutka bruje o vojvotkinjinom povratku na Instagram.

Novi Instagram profil jednostavno nazvan 'Meghan' otkad se pojavio na popularnoj društvenoj mreži ne prestaje intrigirati javnost, a pratitelji tog profila uvjereni su kako se bivša zvijezda Suitsa vraća na Instagram. Vojvotkinja, čiji je posljednji račun sa suprugom princom Harryjem, @sussexroyal, imao 9,4 milijuna pratitelja prije nego što je deaktiviran 2020. kada je par prestao biti aktivan u kraljevskoj obitelji, navodno stoji iza novog računa pod imenom @meghan.

  • +2
Meghan Markle na Invictus igrama 2022. Izvor: Profimedia / Autor: ANP / Alamy / Alamy / Profimedia

Ukrašena slikom ružičastih božura, navodno Meghaninog omiljenog cvijeća, dobro upućen izvor koji je blizak njezinom timu ovog je tjedna potvrdio: 'Da, to je ona. Očekujte objavu vrlo brzo. Ona se vraća.'

Račun već prati nekoliko Meghaninih starih prijatelja, uključujući aktivisticu Mandanu Dayani, koja je do prošlog prosinca bila predsjednica Archewella, medijske i filantropske tvrtke iz Sussexa.

'Svi u Hollywoodu govore o tome da je ponovno lansiranje neizbježno. Meghan nikada nije skrivala činjenicu da se želi vratiti na Instagram', rekao je izvor.

Prije njezinog braka s princem Harryjem 2018. godine, broj osobnih pratitelja glumice Suits Meghan na Instagramu iznosio je više od tri milijuna, dok su se deseci tisuća obožavatelja prijavili na njezin sada već nepostojeći lifestyle blog The Tig.

Meghan je prvi put najavila da planira povratak na Instagram u prošlogodišnjem intervjuu za The Cut, rekavši spisateljici Allison P Davis: 'Želiš li znati jednu tajnu? Vraćam se na Instagram.'

Vojvotkinjin 'novi' račun već ima 76.000 pratitelja i stručnjaci kažu da bi to moglo biti veliki poticaj njezinim financijama.

Eric Schiffer, stručnjak za društvene mreže koji savjetuje zvijezde poput bivše Disneyjevu glumicu Belle Thorne, uvjeren je kako će Meghan imati veliki uspjeh.

'Mislim da povratak Meghan na Instagram neće iznenaditi nikoga. Ona ima novog talent menadžera i ovo je sljedeći logičan korak. Očekivao bih da će brzo postati jedan od najpraćenijih na Instagramu. Imate slavne osobe poput Kardashianki koje mogu zaraditi milijun dolara za jednu objavu koja promovira neki proizvod. Nema razloga zašto Meghan ne bi mogla zaraditi takve honorare. No mora biti oprezna kao vojvotkinja da ne bi reklamirala svaki proizvod - treba se fokusirati na kvalitetne brendove i tvrtke koje su u skladu s njezinim političkim i društvenim uvjerenjima', objasnio je.

Njegovo mišljenje dijeli i marketinški stručnjak Kent Moore, koji vodi OneEyedSocial i radio je s glumcima poput Sir Patricka Stewarta iz Zvjezdanih staza.

'Mislim da bi Meghan odmah ušla među deset najplaćenijih influencerica na svijetu. Njezin status je jedinstven jer je slavna, glumica je i osoba iz kraljevske obitelji. Ona bi mogla naplatiti milijun dolara po objavi kao apsolutni minimum', uvjeren je.

Inače, Meghan je u više navrata pokazala svoju moć influencerice kad su odjeća ili torbe koje je nosila vrlo brzo razgrabljeni.

Primjerice tako je brend NuCalm, koji prodaje flastere protiv stresa, doživio veliki skok u prodaji otkako je vojvotkinja fotografirana kako nosi njihov flaster na zapešću dok je obavljala poslove u blizini svoje kuće u Montecitu u Kaliforniji.