božični koncert

Mia Dimšić: Nastup u Lisinskom za velike i male

21.11.2017 u 14:58

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih mladih pjevačica i kantautorica Mia Dimšić svojim je talentom i pjesmama vrlo brzo osvojila široku publiku te potpuno opravdala naziv pjevačke senzacije. Približavanjem božićnih blagdana mnogi su s radošću dočekali vijest kako je u pripremi njezin album božićnih pjesama, ali i veliki koncert u Zagrebu 3. prosinca u Lisinskom

Pod dobro poznatim motom 'Život nije siv', ovaj Mijin koncert namijenjen je malima i velikima.

2017. godina je za Miju započela nastupom na Zagrebačkom festivalu, a potom su uslijedila i predstavljanja na Festivalu zabavne glazbe Split, CMC festivalu u Vodicama i Slavonija festu – CMC200 u Slavonskom Brodu, a posebno ističemo gostovanja na Međunarodnom festivalu RadioCity u Milanu (Italija) u travnju, te u glavnom gradu Mađarske, Budimpešti, u rujnu.

Talentirana Slavonka tek se nedavno pojavila na glazbenoj sceni, a svojim uspjehom albuma 'Život nije siv' koji je drugi po prodaji za ovu godinu, potvrdila je da se itekako uspjela izboriti za svoje mjesto pod našim glazbenim nebom. Od Jelene Rozge (koja je na samom vrhu najprodavanijih albuma) dijeli je tek 900-tinjak prodanih albuma, a iza sebe je ostavila Olivera i Gibonnija.

Svoju naprijepornu kvalitetu potvrdit će i na božićnom koncertu kojeg priprema za 3. prosinac u Lisinskom.

'Pjevat ću sve svoje dosad objavljene autorske pjesme, a ujedno malo i iznenaditi slušatelje božićnim pjesmama koje sam snimala u studiju cijeli protekli mjesec i koje će uskoro biti objavljene kao moj božićni album, što će biti spoj tradicionalnih, pop, autorskih, domaćih i stranih božićnih pjesama. Jako mu se veselim i nadam se da će mnogima uljepšati blagdansko vrijeme', izjavila je Mia za Glas Slavonije.

  • +9
Mia Dimšić Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Mia je nedavno angažirana za modnu kampanju. U kreacijama domaće dizajnerice Marine Jerant, koja stoji iza brenda Lukabu, Mia se uživjela u zimsku modnu priču inspriranu streetstyleom.

Mia Dimšić zvijezda modne kampanje Izvor: Promo fotografije / Autor: Karmen Poznic