LIJEPA RAJWA

Mislilo se na svaki detalj: Objavljena prva fotografija trudne princeze

29.04.2024 u 10:10

Bionic
Reading

U jordanskoj kraljevskoj obitelji posljednjih tjedana ima itekako puno razloga za slavlje, sve otkako je javnosti otkriveno kako je lijepa princeza Rajwa trudna. A upravo ona jučer je proslavila svoj 30. rođendan, povodom kojeg je objavljen i njezin novi službeni portret

Odjevena u crvenu haljinu dugih rukava s upečatljivim Schiaparellijevim zlatnim naušnicama i Bottega Veneta Knot Intrecciato torbicom, uz njezin očaravajući osmijeh, princeza Rajwa 'uhvaćena je u trenutku', a upravo je ta fotografija iskorištena kako bi joj jordanska kraljevska obitelj javno čestitala njezin 30. rođendan.

Riječ je ujedno o prvoj objavljenoj fotografiji buduće jordanske kraljice otkako je javnosti potvrđeno da ona i princ Hussein očekuju prvo dijete.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

U pozadini se nazire upravo presretni i nasmijani princ Hussein, koji s nestrpljenjem iščekuje trenutak kada će napokon ugledati svog nasljednika ili nasljednicu.

Među čestitarima prvi je bio Hussein, koji je svojoj voljenoj supruzi javno poručio: 'Molim Svevišnjeg da zadrži ljubav između nas. Želim ti sve najbolje moj životni partneru. Neka Bog i dalje blagoslivlja i njeguje vezu između nas.'

I kraljica Rania posvetila je nekoliko dirljivijih riječi svojoj snahi povodom njezinog rođendana, a povodom ove obljetnice pojavio se i službeni portret trudne Rajwe kojim je odala počast svojoj svekrvi.

  • +2
Princeza Rajwa Izvor: Profimedia / Autor: Abd Rabbo Ammar/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na njemu Rajwa pozira u baršunastoj haljini tamnoplave boje Paca Rabannea s lađastim izrezom, posebnoj po skupljenom dijelu u predjelu prsa i drapiranjem u struku. Donji dio dodatno je naglašen XL šljaštećim brošem koji je savršeno zaokružio cijelu kombinaciju.

Od nakita je Rajwa stavila sofisticirane i pomalo avangardne uge dijamante naušnice u obliku obrnutog slova U, a koje je princeza nosila na dan svog vjenčanja 1. lipnja 2023. u Ammanu. Ovim modnim odabirom pokazala je kako je u jordanskoj kraljici pronašla svoj modni uzor, koji će zasigurno gajiti i u budućnosti, potvrdivši time kako je upravo ona najbolja moguća nasljednica lijepe Ranije.