NEVjEROjATNA SLIČNOST

Možete li je prepoznati: Ana Ivanović pokazala fotografiju iz najmlađih dana i pokazala jednog važnog člana obitelji

11.04.2021 u 17:00

Bionic
Reading

Nekad najbolja srpska tenisačica i suprugu čuvenog njemačkog nogometaša Bastiana Schweinsteigera znaju svi, no mnogi ne znaju da tenisačica ima brata. Miloš Ivanović, četiri godine je mlađi od svoje sestre, a jako joj sliči

Ana Ivanović je među zadnjim objavama na društvenim mrežama jednu posvetila svom bratu te je objavila zajedničke fotografije iz dana kada su bili posve mali, kao i jednu iz sadašnjih dana. 'Divno je vidjeti ljubav u obitelji', 'Ljubav sestre i brata je najveća', 'Veliki blagoslov je voljeti! A lijepo je i tu ljubav pokazati prema svemu što voliš', poručili su joj oduševljeni fanovi sa svih strana svijeta.

Inače, srpski mediji su pisali kako se Ana 2019. godine svom bratu za vjenčanje s Draganom Džajić, kćeri poznatog srpskog nogometaša Dragana Džajića tu priliku posebno isprsila. Iskeširala je čak 15 milijuna kuna vrijednu vilu na Mallorci. Kako bi obitelj ostala na okupu unutar internacionalnih adresa, Ana se pobrinula da barem ljetuju zajedno pa je bratu kupila vilu u susjedstvu svoje.

U jednom od prijašnjih intervjua Ana je otkrila kako je izgledalo njeno odrastanje. 'Kao dijete sam bila vrlo sramežljiva, nisam se osjećala ugodno ni u vrtiću ni u školi. Bila sam štreber i nitko se nije htio družiti sa mnom. Kao tinejdžerka sam bila jako dosadna. Lude stvari nikada nisam radila i nisam išla na satove nepripremljena', otkrila je. Podsjetimo, slavna tenisačica u braku je s nogometašem Bastianom Schweinsteigerom od 2016., a imaju dva sina Luku i Leona.

  • +5
Ana Ivanović Izvor: EPA / Autor: MARIJUAN MURAT