UOČI EUROSONGA

Na kladionicama za sada najbolje kotiraju Island i Litva, a evo koje mjesto predviđaju Damiru Kedži

06.03.2020 u 19:12

Bionic
Reading

S pjesmom 'Divlji vjetre' Hrvatsku će ove godine u Rotterdamu predstavljati Damir Kedžo, a iako još nisu sve zemlje odabrale svoje predstavnike, kladionice su već počele raditi. Za sada, najbolje kotiraju Island i Litva, dok naš predstavnik i nije u najboljoj poziciji, no sve se može promijeniti

Iako je zbog epidemije koronavirusa za sada još uvijek upitno održavanje ovogodišnjeg Eurosonga u Rotterdamu, to ne spriječava kladioničare da zarade svoj dio.

Bez obzira što još uvijek postoji nekoliko zemalja koje nisu odabrale svoje predstavnice, najveći obožavatelji Eurosonga već su zaposjeli kladionice, a u vodstvu se izmjenjuju islandski predstavnik Daði og Gagnamagnið s pjesmom 'Think About Things' te predstavnik Litve The Roop s pjesmom 'On Fire'.

Našu zemlju u Rotterdamu će predstavljati Damir Kedžo s pjesmom 'Divlji vjetre', a po posljednjim kladionicama i ne stoji baš najbolje. Kedžo je tako trenutno na 40. mjestu, dok je iza njega jedino slovenska predstavnica Ana Sokić.

No, sve to ne znači još uvijek ništa, sve se može promijeniti, a nama ostaje čekati svibanj kada ćemo doznati kako doista stoje stvari.

  • +11
Pobjednik Dore 2020 Damir Kedžo na pobjedničkoj presici Izvor: HRT / Autor: Dario Njavro / HRT
Damir Kedžo - Divlji Vjetre - Croatia Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube