gleda se 'SUITS'

Najgledanija serija u prošloj godini dobit će spin-off, a sve zbog neočekivanog uspjeha

02.02.2024 u 14:35

Bionic
Reading

Kada je u lipnju serija 'Suits' stigla na Netflix, premašila je sva očekivanja, a činjenica da je serija postala je najstreamanija serija svih vremena objašnjava zašto su se kreatori serije odlučili snimiti spin-off. Još nije poznato tko će biti glavna zvijezda, no priča će zasigurno donijeti nove odvjetničke drame

Američka pravna drama 'Suits' prikazivala se od 2011. do 2019, a prvi je put stigla na Netflix u lipnju 2023. i preko noći je postala senzacija. Potaknuta neočekivanim uspjehom na Netflixu, ekipa iz NBC Universala odlučila je kreirati spin-off popularne serije!

Kreator serije Adam Korsch novu je seriju navodno premjestio iz New Yorka u Los Angeles. Početak proizvodnje planiran je već krajem ožujka u Vancouveru, a pitanje hoće li se vratiti neki već poznati likovi zasad ostaje otvoreno.

Nitko od originalne glumačke postave još nije povezan sa spin-offom i NBC još nije imenovao glavnu zvijezdu nadolazeće serije.

  • +2
Serija 'Suits' Izvor: Profimedia / Autor: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Zasad je poznato tek da će priča pratiti Teda Blacka, bivšeg saveznog tužitelja iz New Yorka koji se proslavio zastupajući najmoćnije klijente u Los Angelesu. On je okružen zvjezdanom grupom likova koji iskušavaju svoju odanost prema Tedu i međusobno, dok se miješaju njihovi osobni i profesionalni životi. Sve se to događa dok se događaji od prije nekoliko godina zbog kojih je Ted ostavio sve i svakoga što je volio polako raspliću.

Mnogi šuškaju o povratku Meghan Markle seriji koja ju je proslavila, no ona se tim nagađanjima još nije oglašavala.

Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia