HODOR!

Naomi Watts službeno postala dio nove serije u svijetu 'Igre prijestolja'

31.10.2018 u 17:46

Bionic
Reading

'Igra prijestolja' još nije gotova, no nije ni daleko od kraja, pa ne čudi da se već punom parom radi na novoj seriji koja će se pozabaviti istim svijetom, no u ranijem razdoblju

HBO je u lipnju dao zeleno svijetlo pilotu serije koja će se pozabaviti svijetom 'Igre prijestolja', no oko tisuću godina prije serije koju smo imali priliku pratiti posljednjih sedam godina. Scenaristica Jane Goldman i autor svijeta G. R. R. Martin odmah su se bacili na pisanje, a novi projekt sad je dobio i prvu glumicu koja će u njemu sudjelovati – Naomi Watts.

  • +8
Naomi Watts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dvostruka dobitnica Oscara u novoj će seriji imati glavnu ulogu – karizmatičnu članicu višeg društva koja krije mračnu tajnu. Snimanje serije trebalo bi početi u 2019.

HBO navodno još traži režisera za popularni projekt, no to ne bi trebao biti veliki problem. Valja dodati i kako HBO ima čak četiri druge ideje za moguće projekte vezane uz svijet 'Igre prijestolja'.

  • +7
Igra prijestolja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

David Benioff i D. B. Weiss će nakon završetka zadnje sezone 'Igre prijestolja' započeti svoj rad na novoj trilogiji u svijetu 'Ratova zvijezda'.

  • +9
Naomi Watts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia