veliki skok

Netflixovih Top 10: 'Fubar' Arnolda Schwarzeneggera prestigao 'Kraljicu Charlotte'

31.05.2023 u 13:59

Bionic
Reading

Nova akcijsko-komična špijunska serija s legendarnim akcijskim glumcem ugledala je svjetlo dana 25. svibnja, a ako je vjerovati popularnom streaming servisu, našla se na vrhu najgledanijih novih naslova

Akcijska komedija 'Fuber' (F*cked up beyond all recognition, skraćenica za razne psovke koja datira iz Drugog svjetskog rata), a koja označava Schwarzeneggerovu prvu TV seriju u životu, imala je 88,94 milijuna sati gledanja u prva četiri dana od kad je dostupna. To je čini najgledanijim naslovom u ovom razdoblju.

'Kraljica Charlotte' pala je na treće mjesto na ljestvici, a druga sezona 'Bridgertona' također je ostala na listi na 10. mjestu. Serija 'XO, Kitty' našla se na druom mjestu.

Izvor: Društvene mreže

Šesta sezona serije 'Selling Sunset' zauzela je četvrto mjesto na ljestvici s 33,35 milijuna sati pregledanih u prvom tjednu dostupnosti. S novim članovima glumačke ekipe, Bre Tiesi i Nicole Young, trgovci nekretninama postigli su 22,78 milijuna sati pregledanih u snimkama nakon premijere 19. svibnja.

Serije 'SWAT' i 'All American' zauzele su peto i šesto mjesto na ljestvici s 20,23 milijuna, odnosno 18,05 milijuna sati pregleda.

Izvor: Društvene mreže

Druga sezona serije 'Firefly Lane' i 'The Night Agent' vratile su se na popis. Politički triler se pomaknuo na 9. mjesto na listi s 12,65 milijuna sati gledanja, najavljujući tako da bi serija mogla biti na putu prema ljestvici popularnih naslova ubrzo nakon 10-tjednog prikazivanja. U međuvremenu, 'Firefly Lane' gledan je dodatnih 16,11 milijuna sati i zauzeo je sedmo mjesto. Obožavatelji su ponovno pogledali seriju 'Sluškinja' što je seriju vratilo na popis na 8. mjesto s 13,96 milijuna sati pregleda.

U nastavku pogledajte Netflixove top 10 liste za tjedan od 22. do 28. svibnja, počevši sa serijama na engleskom jeziku, nakon čega slijede one koje nisu na engleskom jeziku te filmovi na engleskom jeziku, a zatim filmovi koji nisu na engleskom jeziku.