blažen među ženama

Nježni prizori s tek rođenom bebom: Pedro Soltz pokazao kako provodi prve dane s malenom Isabellom

15.03.2023 u 15:15

Bionic
Reading

Često nazvan i 'najzgodnijim i najpoznatijim hrvatskim zetom', poznati brazilski model i pobjednik prošlogodišnjeg izdanja showa 'Ples sa zvijezdama, odlučio je svijetu predstaviti djevojčicu Isabellu Marie, koju je njegova supruga Iris Cekuš rodila prošlog tjedna

Pedro Soltz i Iris Cekuš roditelji su desetogodišnje kćeri Lare, a sada se njihovoj obitelji pridružila još jedna curica. Presretni tata je svima želio prenijeti malo ugođaja iz njihovog doma gdje se vidi kako uživa u očinskoj ulozi.

Na fotografijama ga se može vidjeti kako uspavljuje bebu i čuva je dok spava. 'Imati kćer i biti otac predivan je osjećaj. Teško je objasniti kako i zašto, ali život postane bolji', izjavio je ranije za tportal. Iris je bila uvjerena kako će i ovaj put biti curica i bila je u pravu tako da ćje Pedro i dalje blažen među ženama.

Inače, par se upoznao 2010. godine na snimanju jedne kampanje u Milanu, vjenčali su se prije šest godina i nastavili zajednički život u Zagrebu. Da čekaju drugo dijete, objavili su u studenom prošle godine, a par već ima i 11-godišnju kćer Laru.Pedro je nedavno posjetio svoju obitelj u Brazilu.

Pedro Soltz i Iris Cekuš Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL