viđeni zajedno

Nove simpatije zaljubljive pjevačice: Taylor Swift bacila oko na sportsku zvijezdu

13.09.2023 u 09:24

Bionic
Reading

Atraktivni igrač američkog nogometa tijekom svog je podcasta otkrio da je veliki fan Taylor Swift, a svoj neuspjeli pokušaj da dođe do pjevačice ispričao je kao duhovitu zgodu. Ipak, čini se da je pokušaj uspio i da su se Swift i Travis Kelce družili u New Yorku

Iako Taylor Swift znamo kao pjevačicu, često zaboravljamo da ona piše i tekstove svojih pjesama kojima osvaja svijet. Kako bi pronašla inspiraciju za tekstove, Swift često pjeva o vlastitom životu i osobnim ljubavnim usponima i padovima. Poznato je da je Swift zaljubljive prirode, a sada joj se navodno svidio Travis Kelce, atraktivna NFL zvijezda.

Proslavljeni igrač američkog nogometa navodno je već duže 'zagrijan' za plavokosu pjevačicu, a na jednom od njezinih nedavnih koncerata pokušao je doći do nje i njezinih kontakata kako bi joj dao svoj broj.

Iako predstavnici Kelcea i Swift nisu odgovorili na upite o romansi, sportaš je potvrdio da je nedavno bio u New Yorku tijekom epizode njegovog podcasta 'New Heights'. Njihovi datumi provedeni u istom gradu se podudaraju, a izvor je za Page Six rekao da su se sportaš i pjevačica družili u tajnosti.

U svom je podcastu Kelce otkrio da je bio u New Yorku, a na zafrkantsko pitanje hoće li se njegovi novi brkovi svidjeti Taylor Swift, stidljivo je odgovorio da se u ovoj epizodi neće spominjati uspješna pjevačica i zatim promijenio temu.

Prije navodne romanse sa zvijezdom NFL-a, Swift su povezivali s Mattyjem Healyjem, no ta je veza pukla iako se činilo da je par neizmjerno sretan nakon što je glazbenik dolazio kao podrška na njezine koncerte u Americi. Prije toga, Swift je šest godina bila u vezi s Joeom Alwynom, no početkom 2023. su prekinuli. 

U međuvremenu, Kelce je također nedavno izašao iz dugogodišnje veze s manekenkom Kaylom Nicole, s kojom je hodao pet godina.

ZAJEDNO NA VEČERI

Baš svi žele biti prijatelji Taylor Swift; druženje s megazvijezdom postalo je stvar prestiža

Pogledaj galeriju