UZ DOBRU HRANU I PIĆE

Novo događanje u centru Zagreba privuklo je brojna poznata lica

20.06.2020 u 13:12

Bionic
Reading

Sezona piknika i druženja na otvorenom je počela, a uživanje u odličnoj hrani u parku Zrinjevac u samom središtu Zagreba od ovog vikenda pruža sasvim novo iskustvo originalne ponude Staropramen Food Trucka. Novo zbivanje u gradu brzo je privuklo brojna poznata lica

Već prvog dana restoran na kotačima koji je osmislio chef Marin Medak odlučili su posjetit brojni poznati i oduševili se ponudom.

Ni kiša koja je povremeno padala u petak poslijepodne i predvečer nije spriječila gllumca Renea Bitorajca da uživa u dobroj glazbi, piću i hrani.

  • +18
Poznati na Zrinjevcu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bila je ovdje i RTL-ovka Ana Strizić, no ovoga puta nije došla u pratnji novog partnera bivšeg nogometaša Ivana Ilečića. Zabavljala se uz prijateljicu Ariju, a obje dame odabrale su cjetne lepšrave stajlinge za svoj izlazak u grad.

Bili su tu osim toga uvijek dotjerani partneri Vlaho Arbulić i Tatjana Dragović, neizostavni mladi glazbenik Matija Cvek, manekenka Anita Dujić, Daniel Bilić, Sarah Josipović, Ali Mirza Mulabegovic i brojni drugi.

Marin Medak osmislio je menu koji se sjajno slaže s okusima Staropramen piva. Za ljubitelje mesa, tu je pooled pork bogat okusima u savršeno pečenom brioche pecivu.

U ponudi je i tortilla wrap sa sporo pečenom vučenom janjetinom i dodacima koji odlično ističu raskoš ovog jela, a tu je i juneći shish s limunskom travom i cous sous salatom kojeg ne želite propustiti. Svako od ovih jela, chef Medak pomno je odabrao i uvrstio u ponudu Staropramen Food Trucka koji je otvoren do 28. lipnja.