NE PRAŠTAJU LAKO

Obožavatelji Stranger Thingsa opleli po Millie Bobby Brown zbog njezinog priznanja

17.10.2023 u 14:33

Bionic
Reading

Iako ju je serija 'Stranger Things' proslavila još kao 12-godišnjakinju, danas 19-godišnja Millibe Bobby Brown spremna je oprostiti se s likom kojeg je glumila posljednjih godina, no to se nimalo ne sviđa obožavateljima ove hit serije

U znanstveno-fantastičnoj seriji, jednoj od najvećih Netflixovih uzdanica, a riječ je naravno o 'Stranger Things', danas 19-godišnja Millie Bobby Brown utjelovila je Eleven.

U toj se ulozi našla još kao 12-godišnjakinja, kada je stala pred kamere serije koja ju proslavila, a ista bi sada trebala završiti sa petom, ujedno i posljednjom sezonom. Ono što je zasmetalo obožavateljima ove serije je njezino javno priznanje, koje su doživjeli poprilično brutalno.

Naime, Millie Bobby Brown u nedavnom je intervjuu rekla kako je u potpunosti spremna pozdraviti se sa serijom i ulogom koja ju je proslavila, jer ju ista sprječava u novim projektima.

U intervjuu za Glamour je rekla: 'Kada si spreman onda ti je jednostavno odraditi sve. Kažeš sam sebi: 'U redu, napravimo to. Pozabavimo se ovom posljednjom godinom i krenimo odavde.'

Millie Bobby Brown Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

No, ta njezina izjava nimalo se nije svidjela obožavateljima koji su je javno iskritizirali rekavši kako se čini nezahvalna zbog slave i izloženosti koju joj je serija donijela.

Twitter se užario od raznih komentara, a dok joj neki drže stranu, drugi je optužuju. 'Ona ima potpuno pravo tako se osjećati, no glupo je javno optuživati svog poslodavca zato što mora raditi', 'Kako bi bilo da budeš zahvalna za ono što ti je omogućilo život u kojem danas uživaš', 'Zamislite da ste ovako nezahvalni na ulozi koja vam je donijela slavu, ali i milijune', 'Stranger Thing je jedini razlog zašto je poznata'....

Millie je u intervjuu pojasnila kako je snimanje serije dugotrajno, zbog čega je morala odbiti neke druge ponude, jer im se nije mogla u potpunosti posvetiti.