nema povratka

Ovako se osjeća Ben Affleck i zbog toga nema šanse da brak s J.Lo uspije

20.05.2024 u 19:40

Bionic
Reading

Brojna šuškanja o razvodu Bena Afflecka i Jennifer Lopez ne stišavaju se, a izvori bliski slavnom glumcu tvrde da je Ben Affleck je 'došao k sebi' zbog svog propalog braka s pjevačicom i zna da je razvod neminovan

'Da postoji način da se Ben Affleck razvede na temelju privremene neuračunljivosti, on bi to učinio', kaže insajder za Page Six. 'Osjeća se kao da su posljednje dvije godine bile samo grozničav san, a sada je došao k sebi i shvaća da nema šanse da to uspije,' navodi izvor.

Glasine o razvodu Bena i Jenn krenule su ranije ovog mjeseca kada je 54-godišnja slavna glumica i pjevačica sama prisustvovala Met Gali 2024., unatoč tome što je što je imala ulogu jednog od supredsjedatelja tog ekskluzivnog događaja.

Nije trebalo dugo da obožavatelji shvate slavni par nije fotografirani zajedno više od mjesec dana, točnije 47 dana. Ubrzo nakon toga Ben i Jenn 'uhvaćeni' su zajedno na školskoj predstavi, a mnogi, s razlogom, smatraju kako je taj susret bio planiran. Posljedično, to zajedničko pojavljivanje nije umanjilo zabrinutost obožavatelja o njihovom, a zvijezda 'Hustlersa' čak je 'lajkala' objavu na Instagramu o nezdravim vezama.

  • +3
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Izvori su također rekli za Page Six da Affleck 'traži kuću' po Los Angelesu te da uskoro bivši par već živi odvojeno. Također se šuška da i J.Lo traga za novim domom, iako insajder tvrdi da je samo tražila nekretninu za ulaganje.

Par je potom ponovno zajedno izašao tijekom vikenda, ali Affleck, koji je nosio vjenčani prsten, izgledao je zbunjeno dok je par prolazio kroz garažu prema nizu dizala kako bi ušao u Soho House. Ranije tog dana, par je prisustvovao filmskom događaju, a dok se vozio s Jenn na suvozačevom mjestu, Affleck je paparazzu otkrio svoj mobitel, koji je pokazao ima dolazni poziv od 0Jennifer Affleck' - unatoč tome što je ona sjedila tik do njega.

  • +5
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsjetimo, Ben Affleck i Jennifer Lopez, nakon prekida 2004., pomirili su se 2021. i pobjegli u Las Vegasu u srpnju 2022. gdje su izrekli sudbonosno da. Njihova mješovita obitelj - uključujući djecu s Jennifer Garner i Marcom Anthonyjem - okupila se na glamuroznoj večeri sljedećeg mjeseca povodom njihovog drugog vjenčanje na Affleckovom imanju u Georgiji.