ODMOR NA JUGU

Ovakvu je rijetko viđamo: Iva Majoli u opuštenom izdanju prošetala Stradunom

28.06.2022 u 08:52

Bionic
Reading

Naša proslavljena tenisačica i osvajačica Roland Garossa iz 1997. godine ovih dana uživa na Jadranu. Pokazala je to na društvenim mrežama, a fotoreporteri su je snimili u večernjoj šetnji na Stradunu

Ljepote dalmatinske obale privukle su neka naša poznatih lica za odmor. Naši nogometni reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić s obitelji odmaraju na Korčuli i Mljetu, a Iva Majoli, javila se sa Šipana i iz Dubrovnika gdje vrijeme provodi u društvu prijatelja i kućnog ljubimca.

Bivša tenisačica i poduzetnica prošetala je starom jezgrom Grada ležerno odjevena u svijetloj košulji. Pretpostavlja se da je to bilo nakon plaže jer se ispod košulje nazirao kupaći kostim i razumljivo, bila je bez šminke na licu. Kako je ranije izjavila, inače se jako malo šminka.

'Meni se svi smiju i kažu da sam se super našminkala, a šminkanje traje trideset sekundi, rumenilo, maskara i to uglavnom sve s prstima', objasnila je za In Magazin.

Nakon umirovljenja uživa u raznim tretmanima te uređivanju, a time se jednom prilikom pohvalila i na društvenim mrežama. Priznala je da obožava tzv. 'vampirski facelifting'. Kad je riječ o privatnom životu, davnih dana je odlučila da ga neće komentirati. Prije nekoliko godina se pisalo da je već neko vrijeme u vezi je s magistrom ekonomije (inače vlasnikom Tvrtke koja se bavi trgovinom i financijama) Fabiom Cavinatom iz Italije, ali Iva to nikad nije potvrdila.