TIKTOKERI UZ KAUBOJE

Pogledajte viralni video kojim je najutjecajniji domaći TikToker Dario Marčac podržao naše rukometaše

20.01.2022 u 14:26

Bionic
Reading

Naš najutjecajniji domaći TikToker Dario Marčac svojim je simpatičnim videom dao podršku hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji koju danas čeka dvoboj s Crnom Gorom

Video je posvećen Europskom rukometnom prvenstvu i našoj reprezentaciji koja je u teškoj situaciji izazvanoj korona virusom te ozljedama igrača.

Izbornik Hrvoje Horvat u nastavak natjecanja ulazi s više od polovice novih igrača i odlično se nosi sa situacijom. To su primijetili i TikTokeri koji svaku temu vide kao sadržaj za video pa su svoju podršku reprezentaciji i izborniku htjeli dati viralnim hitom na najbrže rastućoj društvenoj mreži koja je osvojila svijet svojom spontanošću i humorom.

Uz Darija tu su TikTokeri Tin Gojković, Igor Jadan i Adrian Popović koji imaju velik broj pratitelja tako da udruživanje ovih imena može značiti samo veliku vidljivost i interes za Europsko rukometno prvenstvo pratitelja ove platforme koja je postala jedinstveno mjesto gdje kreativnost ne poznaje granice, a sadržaj inspirira druge.

  • +5
Dario Marčac Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

TikTok, koji je partner Europskog rukometnog prvenstva, više nije platforma na kojoj se samo pleše. To potvrđuju i brojni edukativni projekti. Dario Marčac je na svom TikToku koji prati više od pola milijuna ljudi potaknuo mnoge da čitaju knjige i pričaju o njima zahvaljujući projektu #booktok te žive zdravo i bave se sportom prateći njegov izazov '60 dana'.

@dariomarcac REPKA, TIKTOKERI SU UZ TEBE! 😂💪 @adrian.lewa16 @iggibigs @goc.19 #dariomarcac #handballskills #rukomet ♬ original sound - Dario Marčac
@goc.19 Bili smo @mirsad.kadic i ja na paintballu zajedno😂 #fyp #viral #trend #foryou #fun #comedy ♬ original sound - Tin

'Samo bez stresa iako je to nemoguće, na krilima navijača nastavljamo dalje, svaka čast momci! Pozdrav iz Rovinja.', 'Idete u finale', 'Pobjeda samo tako', neki su od komentara na video TikTokera, a Kauboje u Budimpešti čekaju četiri nova protivnika i bore se za mogući plasman u polufinale. Svi smo uz njih.