PONOSAN NA SERIJU

Popularni Joey iz 'Prijatelja' podijelio zgodu koja će vas nasmijati

26.01.2019 u 11:15

Bionic
Reading

Od posljednje epizode prošlo je 15 godina, no popularna šestorka iz 'Prijatelja' i dalje je slavna. Glumci iz serije ostali su poznati upravo po svojim imenima iz sitcoma pa Matta LeBlanca još uvijek prepoznaju kao Joeyja. No u jednom od nedavnih intervjua izjavio je kako ga djeca koja tek počinju gledati ovu seriju prepoznaju kao oca lika kojeg je glumio

'Prije nekoliko godina sam hodao ulicom i neko dijete mi je prišlo i reklo mi da izgledam kao Joeyjev otac. Odgovorio sam 'Bježi!' jer mislim da je to nešto što bi starac rekao', ispričao je Matt LeBlanc zgodu koja mu se dogodila unazad nekoliko godina gostujući u televizijskom showu 'Live with Kelly and Ryan'.

Izvor: Društvene mreže

Glumac je izjavio izjavio da mu se uvijek sviđala činjenica da je serija posebna i da nema određenu publiku, te se može uvijek može iznova gledati.

'Mislim da će uvijek biti neka nova generacija koja će gledati seriju, a oni će se identificirati sa svim problemima kroz koje smo mi prolazili u seriji. Serija je odlična, ponosan sam na nju i njezin uspjeh', poručio je LeBlanc.

FANTASTIČNA ŠEsTORKA

Kultni 'Prijatelji' dostojanstveno su ostarjeli: Evo kako izgledaju 24 godine kasnije

Pogledaj galeriju

Glumac talijanskih korijena je nakon 'Prijatelja' vodio vlastiti sitcom u vrsti spin-offa 'Joey', ali serija je trajala samo dvije godine. Zajedno s Chrisom Evansom vodio je 23 epizode 'Top Geara'.

  • +22
Matt LeBlanc Izvor: Profimedia / Autor: N.N.