prestigli španjolsku

Popularnost Leta 3 raste iz dana u dan: S 1,4 milijuna pregleda zauzeli drugu poziciju

22.02.2023 u 21:56

Bionic
Reading

Pjesma Leta 3 'Mama ŠČ' prestigla je Španjolsku po broju pregleda na službenom YouTube kanalu Eurosonga, a ispred je i dalje jedna od najvećih favoritkinja za pobjedu, norveška predstavnica Alessandra

Popularnost Leta 3 i pjesme 'Mama ŠČ' raste iz dana, a to najbolje pokazuje broj pregleda na službenom kanalu Eurosonga na kojem se hrvatski predstavnici nalaze na izvrsnom drugom mjestu!

Naime, s 1,4 milijuna pregleda Let 3 je uspio prestići španjolsku predstavnicu Blancu Palomu koja je ostala na 1,3 milijuna klikova.

  • +20
Let 3 Izvor: Cropix / Autor: Lucija Ocko

Vodstvo i dalje drži norveška predstavnica Alessandra čija pjesma 'Queen of Kings' ima 1.8 milijuna pregleda. Upravo ona slovi kao jedna od glavnih favoritkinja za pobjedu u finalu, a vjeruje se kako su joj kladionice dodijelile taj status ponajviše zbog popularnosti na društvenim mrežama.

Njeni videi skupili su nevjerojatnih 68 milijuna pregleda, čemu je najviše pridonio jedan izazov koji je ovu pjesmu pretvorio u viralni hit. Također, 'Queen of Kings' zauzima drugu poziciju po slušanosti na globalnoj platformi Spotify, što je čini apsolutnim svjetskim hitom.

Hoće li joj to biti dovoljno za pobjedu te hoće li Hrvatska biti jednako popularna prilikom glasovanja, kao što je popularna na YouTubeu, saznat ćemo u Liverpoolu gdje se polufinalne večeri održavaju 9. i 11. svibnja, a finale je na redu 13. svibnja.

Danas je stigla i obavijest BBC-a kako emisije Eurosonga voditi čak devetoro voditelja, pri čemu su mnogobrojni fanovi uputili proteste tvrdeći da se radi o nedovoljno kvalificiranim i nepoznatim TV licima. Jedina dobra vijest je, tvrde, što će se u ulozi glavnog voditelja naći obožavani Graham Norton.

  • +11
Voditelji Eurosonga Izvor: Profimedia / Autor: Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia