I TO MJESEČNO

Poznato je koliku će alimentaciju 83-godišnji Al Pacino plaćati za svog sinčića

03.11.2023 u 20:10

Bionic
Reading

Slavni Al Pacino ove godine je u lipnju, u dobi od 83 godine, postao otac malenog Romana kojeg je dobio u vezi sa Sonyjevom producenticom, atraktivnom Noor Alfallah (29), no njihov odnos nije potrajao

Legendarni glumac nagodio se za skrbništvo s bivšom djevojkom, a određen mu je i mjesečni iznos koji će morati plaćati za sinčića.

Zvijezda 'Lica s ožiljkom' morat će mjesečno plaćati više od 30 tisuća dolara, kako stoji u dokumentima do kojih je došao Page Six.

Sudac iz Los Angelesa odlučio je da Pacino mora platiti Noor Alfallah 110.000 dolara prije nego nastavi s mjesečnim isplatama, 13.000 dolara za noćnu medicinsku sestru te sve medicinske račune izvan pokrića zdravstvenog osiguranja.

  • +4
Al Pacino Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN

I ne samo to, Pacinu je određeno da godišnje uplaćuje 15.000 dolara u fond za obrazovanje najmlađeg sina.

Sudac je također odlučio da će Alfallah i Pacino imati zajedničko zakonsko skrbništvo, dok će Sonyjeva producentica imati primarno fizičko skrbništvo. Inače, Pacina su prvi put povezali s Alfallah u travnju 2022., no kasnije je otkriveno da su bili u vezi otkako je krenula pandemija covida.

'Al i Noor počeli su se viđati tijekom pandemije. Ona se kreće među bogatima i poznatima, a i sama dolazi iz imućne obitelji. I uglavnom izlazi s vrlo bogatim starijim muškarcima - jedno je vrijeme bila s Mickom Jaggerom, a onda je hodala s Nicholasom Berggruenom', otkrio je ranije izvor za Page Six.

Kako se pisalo, Pacino je u lipnju ove godine postao otac dječaka kojem su dali ime Roman. To je njezino prvo dijete, a glumčevo četvrto.

Dobro upućeni izvori otkrili su za TMZ da njih dvoje nisu planirali trudnoću.

Unatoč tome što su tada bili par, Alfallah je još u rujnu podnijela zahtjev za skrbništvo nad njihovim sinom, no zasad nije poznato zašto.

Pacino ima još troje odrasle djece: Julie (34) i blizance Oliviju i Antona (22).

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'