nevjerojatna sličnost

Privatnost ljubomorno čuva i rijetko kada govori o svojoj obitelji, no ovoga puta je popustila: Katie Holmes objavila jednu od rijetkih obiteljskih fotografija

06.08.2021 u 20:37

Bionic
Reading

Glumica Katie Holmes iznimno je bliska sa svojom obitelji, no detalje iz privatnog života dobro čuva od očiju javnosti te rijetko govori o članovima obitelji. Međutim, sada je objavila fotografiju iz prošlosti na kojoj pozira sa sestrama, a ova lijepa uspomena odmah je privukla pažnju njezinih brojni obožavatelja

Glumica koja se proslavila ulogom u seriji 'Dawson's Creek' oduševila je obožavatelje objavivši rijetku obiteljsku fotografiju na kojoj pozira u društvu svojih sestara. Fotografija pokazuje tinejdžerku Katie koja pozira uz svije tri sestre u njihovoj obiteljskoj kući, okružene cvjetnim buketima. 'Moje sestre i ja,' kratko je napisala Katie uz fotografiju te dodala emotikon srca.

Glumičini fanovi su požurili odmah komentirati, a samo neki od komentara bili su: 'Tako ste sve slične. To je tako slatko', 'Prekrasno, sjajna fotografija', 'Nevjerojatno koliko nalikujete jedna na drugu'.

Katie je odrasla u Toledu, a 2019. godine se vratila u svoj rodni grad kako bi kako bi održala uvodni govor diplomantima Sveučilišta u Toledu. Tom prilikom gumica je rekla kako su njeni roditelji podržavali njezine snove nakon što se obeshrabrila kao mlada glumica na jednoj audiciji. 'Majka je vidjela moj izraz lica i odmah me odvela s strane te mi rekla: 'Kate, ne brini. Nemaš se čega sramiti. Ti si ti i ti si ono što jesi i odakle potječeš. Uđi, zabavi se i budi svoja.' Na idućoj audiciji sam bila odlična,' ispričala je tada Katie.

Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Katie je vrlo bliska sa svojom obitelji te je najmlađe od petero djece. Naime, glumica ima tri sestre te jednog brata koji još uvijek žive u Ohiu, a Katie im često dolazi u posjet.