IMA 20 GODINA I GLUMI

Provukla se ispod radara: Kći Kate Winslet potiho se počela baviti glumom, a da nitko nije znao tko joj je majka

21.04.2021 u 06:52

Bionic
Reading

Mia Threapleton, dvadesetogodišnja kći glumice Kate Winslet, koju je dobila u braku s bivšim suprugom Jimom Threapletonom, potiho se počela baviti glumom, a da nitko nije znao za njezinu slavnu mamu

Da je kći Mia Threapleton krenula njezinim stopama, Winslet je nedavno otkrila u emisiji Lorraine Kelly, no budući da se prezivaju drugačije, nitko to dosad nije primijetio.

'Ima 20 godina i glumi. Sada je u Češkoj, u kojoj uskoro počinje snimati televizijsku seriju', otkrila je Winslet.

Slavna glumica kaže da je oduvijek smatrala da će kći krenuti njezinim stopama.

'Znala sam da me to čeka, a onda mi je prije nekoliko godina rekla da bi se voljela okušati u tome', rekla je Winslet.

S drugačijim prezimenom, kaže glumica, njezina holivudska veza nije otkrivena pa je prvu ulogu dobila potpuno samostalno. Threapleton je nedavno glumila u filmu 'Shadows'.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Za nju je izvrsno bilo to što ima drugačije prezime pa se provukla ispod radara. Ljudi koji su je angažirali nisu znali da je moja kći, što je, naravno, bilo važno za njeno samopouzdanje', rekla je Winslet.

Glumica je za Mijinog oca bila udana od 1998. do 2001. godine, a 2003. udala se za američkog redatelja Sama Mendesa. S njim je dobila danas 17-godišnjeg Joea, iste godine kad su se razveli. Sada je u braku s Edwardom Abelom Smithom, s kojim ima sedmogodišnjeg sina Beara.

  • +2
Kate Winslet i Mia Threapleton Izvor: Profimedia / Autor: Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia

U prošlogodišnjem intervjuu za Variety Threapleton je otkrila da je film 'Shadows' bio prvi na čijoj se audiciji pojavila.

'Upravo sam bila završila školu, oslobodila se pakla ispita i osjećala se uzbuđeno, nervozno i spremnom krenuti na audicije, nadajući se da će mi se pojaviti prilike. Samo sam se nadala da ću dobiti šansu učiniti ono što sam toliko dugo željela', rekla je Threapleton.

Što se tiče njezinih veza s Hollywoodom, Threapleton je rekla da su posjeti njezinoj majci oskarovki na snimanjima bili posebna poslastica u kojoj nije često imala priliku uživati.

'Nikad zapravo nisam provodila puno vremena na setovima na kojima je radila moja mama. To je uvijek bila posebna poslastica. Sasvim je drugačije iskustvo kad si dio toga, a ne samo nešto što promatraš s vremena na vrijeme. Stvarno razumijem zašto nam je mama naglašavala koliko je to težak posao. U pravu je! I svidio mi se do posljednje sekunde', rekla je Threapleton.