jedna od nas

Rasplakala se pred kamerama: Sharon Stone priznala da se bori s mentalnim zdravljem

28.04.2024 u 18:09

Bionic
Reading

Slavna je glumica u posljednjem i izuzetno emotivnom intervjuu da se često bori s 'demonima', odnosno s mentalnim zdravljem

'Svi se borimo sa svojim demonima i svi glumimo, ja također. Stalno pokušavam iznaći nove načine borbe, pomoći ljudima u istoj situaciji. Trudim se da smo svi dobro', izjavila je slavna glumica.

Sharon Stone, koja radi za Svjetsku zdravstvenu organizaciju, istaknula je da jedna od 10 osoba ima problema s mentalnim zdravljem, što je poprilimo obilježja ozbiljne krize. Dodala je i da bi se ljudi trebali boriti sami umjesto da očekuju političko rješenje njihovih problema, a zatim se upitala koji bi političari uopće mogli donijeti takvo rješenje.

Izvor: Društvene mreže

'Morate biti jaki i oprostiti si kad zabrljate' - jedna je od njezinih pouka. 'Morate smoći snage da se dignete nakon što padnete i stalno ići naprijed. Iznimno je važno da si čovjek može oprostiti pogreške.'

Prisjetila se i da je prije desetak godina odlučila iskoristiti svoj status slavne osobe kako bi pomogla ljudima koji boluju od HIV-a i AIDS-a, što ju je dovelo do suza: 'Izašla bih na ulice za te ljude, riskirala bih život za njih. To su moji ljudi, razumijem ih', zaključila je Stone.

Sharon Stone Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT