gore društvene mreže

Reakcije ne prestaju: Objave poznatih govore, za sve je Baby Lasagna pobjednik

12.05.2024 u 12:53

Bionic
Reading

Marko Purišić je ujedinio zemlju kao rijetko tko. U ritmu 'Rim tim tagi dim' plesala je cijela Hrvatska, a snimke iz svih krajeva Lijepe Naše obišle su Europu i svijet. Donio nam je povijesno drugo mjesto na Eurosongu, no svi se slažu da je trebao pobijediti. Brojni poznati podijelili su svoja mišljenja na tu temu

'Baš, baš šteta... realno... svi znamo da je Baby Kasagna apsolutno zaslužio tu pobjedu i zasjenio konkurenciju energetski, pojavom, nastupom... ALI nema puno mjesta za tugu, pobjednik si u očima mnogih - ne samo Hrvata! A to je ono što ostaje dugoročno, to su ljudi koji su ti od od sad publika', napisala je Zsa Zsa

Podsjetimo, Jelena Žnidarić je odustala od natjecanja na Dori i tako omogućila Marku Purišiću da upadne kao rezerva.

  • +16
Baby Lasagna - nastup u finalu Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Stari mačak Huljić je prije par dana najavio i pogodio da bi žiri mogao rušiti Marka! I dodao da su publika i javnost apsolutno na njegovoj strani. Ako netko zna kako funkcionira ovaj cirkus,Tonći zna!', smatra Andrija Jarak.

Ana Sasso se raspisala. Najprije je čestitala Baby Lasagni i cijelom timu na svemu što su pokazali na Euroviziskoj pozornici i van nje.

'Da si došao s zaručnikom,a ne sa zaručnicom sigurno bi pobjedio! Bog je velik pa je eto Nemo pobjednik, Švicarac razbio statuu. Mislim da to samo za sebe govori dovoljno. Ne kažem da je bio loš ,no nikako bolji od vas! U svakom slučaju bili ste i ostat će te naš ponos i jedini zaslužni pobjednici! Bili ste spektakularni, posebni i najbolji i to vam nitko ne može i nije mogao UKRASTI! Svojim glasovanjem žiri Eurosonga je izgubio na validnosti! Publika vas obožava, i to diljem svijeta, i za vas je to u ovom trenutku najbitnije. Vas zasigurno očekuje puno više i bolje u vašoj daljnjoj karijeri, što vam od srca želim, stoga glavu gore i nastavite nas i svjet uveseljavati vašim novim notama,glazbom, pjesmama i uspjesima!! Na koncu hvala vam za svaku radost i veselje koje ste nam priuštili vašim boravkom i nastupima u Malmou', poručila je nekadašnja Pipi djevojka.

Marijana Batinić je na Instagram storyju objavila da je Baby Lasagna pobjednik publike. '***em vam politiku, ovo je muzika, ali dečko dragi preponosni smo, predivan si i toliko si nam radosti donio. Pobjednik si i cijeloj Europi ne samo nama u maloj Hrvatskoj. Ostani gospodin', naglasila je voditeljica.

'Bilo je lijepih i možda i boljih pjesama, ali ekipa je još jednom razvalila. Nastup, energija i prijenos te energije na publiku TOP. Publika u dvorani je rekla sve. Kakva promocija za Hrvatsku. Ovo je promocija koju smo mogli samo sanjati. Sve osim pobjede bila bi čista prevara', istaknuo je Hamed Bangoura.

tako se to radi

Baby Lasagna dočekan s velikim pljeskom: Pogledajte kakve je volje bio kad je stigao u hotel

Pogledaj galeriju

Književnica Julijana Matanović u svojoj objavi na Facebooku poručuje: 'Publika zna tko je tko, ona se 'računa'; i 'ovdje' i 'tamo' Bravo, Marko!

'Dragi Marko, čestitke od srca. Bog blagoslovio tebe i cijeli tvoj tim. Ti si Ponos Hrvatske, srce si ostavio na sceni, a i naša srca su plesala s tobom od sreće. Bravooooo', poručio je dizajner Ivica Skoko.

Spektakl: Baby Lasagna na koncertu uoči finala Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic Pixsell