Mihaela Varga i Hrvoje Runtić

Saborski zastupnik i bivša dance zvijezda vjenčali se nakon 18 i pol godina veze

29.12.2017 u 11:36

Bionic
Reading

Njihova ljubavna priča započela je kada su zajedno surađivali u dance grupi Matrix, koja je bila popularna 90-ih. Nakon glazbe, oboje su se zaljubili u politiku, te su zajedno čak bili i članovi Živog zida. Nakon 18 i pol godina, Mihaela Varga i Hrvoje Runtić, ozakonili su svoju vezu, što su otkrili putem društvenih mreža

Nakon 18 i pol godina veze, bivši članovi stranke Živi zid, Hrvoje Runtić i Mihaela Varga, odlučili su da je vrijeme da istu i ozakone. Ceremonija vjenčanja održana je u intimnoj atmosferi, a da su izrekli bračne zavjete, javnost je doznala nakon što su novopečeni supružnici na svojim profilima na društvenoj mreži Facebook objavili fotografiju s vjenčanja.

Osim toga, Mihaela Varga na Facebooku je dodala i suprugovo prezime, a objavila je i fotografiju vjenčanog buketa. Kako prenosi dnevnik.hr, Mihaela je na fotografiji s vjenčanja napisala: 'Od prvog trenutka smo znali da je zauvijek. Odavno smo rekli jedno drugome - da. Nakon 18 i pol godina to smo i potvrdili, službeno. Bilo je intimno, veselo i emotivno. Baš kakva je ljubav. Prekrasan dan, prekrasna večer. Sve kako volimo.

  • +8
Hrvoje Runtić i Mihaela Varga Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Da bi što duže trajalo, jedan je dan 'finjaka' pa onda na disco party do jutra. U Novoj dok proslavimo sa obiteljima, prijateljima i kolegama taman ćemo cijelu 2018. slaviti. Jer što je život ako ga ne slaviš svaki dan i što je vjenčanje ako ne pređeš preko livade? A mi i preko livade prešli, usred Zagreba! Hvala ti živote što smo se davnih dana prepoznali pa zajedno možemo biti sve što jesmo. Kao i od prvoga dana, mi nastavljamo u dobru i zlu do kraja vremena u beskonačnost!' 

Matrix ft. Michaela - Romeo & Julija Autor: Youtube

Prije negoli su krenuli u političke vode, u kojima je Runtić i danas kao nezavisni saborski zastupnik, supružnici su bili članovi dance grupe Matrix. Ljubav je rođena dok su blisko surađivali na tri albuma, a nisu odmogli ni brojni nastupi i putovanja po Hrvatskoj.